Horoskop na březen: Jaký bude první jarní měsíc?

www.bigstockphoto.com
|
26. 02. 2018
|
Zanedlouho se chopí vládnoucího žezla jaro a promění zmrzlou zemi v oázu barevných květů. Tohle období je obecně spojováno s novým začátkem a přílivem životní energie. Co tě první jarní měsíc čeká? Některá znamení podlehnou pokušení, jiná lásce.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani si můžou oddychnout. Zdravotní komplikace, které je provázely v druhé polovině února, konečně odeznívají. Bylo to jistě náročné a neveselé období, tělo ti ale dávalo najevo, že extrémní pracovní vytížení, nedostatek odpočinku, nevhodná skladba jídelníčku a chřipková epidemie, si musely zákonitě vybrat svou daň. Během března ale budeš nabitá energií, kterou se ti podaří zajímavým způsobem zužitkovat.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci podlehnou jarnímu svádění. Pokud jde o nezadané jedince, je tady reálná možnost, že potkají svoji životní lásku. Nebo alespoň dobrého přítele, který s nimi bude sdílet všechny veselé, ale i ty méně vtipné zážitky. Koukej kolem sebe a užívej si příležitostí, které ti březen přináší. Zúčastni se firemních večírků a plesů a zbytečně neodmítej pozvání na skleničku dobrého vína nebo výtečnou večeři.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci prakticky celou zimu odolávali nástrahám v podobě chřipek a dalších zdravotních komplikací. Bohužel vše nasvědčuje tomu, že první březnové dny pobudou v posteli s horkým čajem a teploměrem. Na druhou stranu ale načerpají potřebnou energii, která se jim bude v prvních jarních měsících hodit. Čekají na ně totiž zajímavé pracovní výzvy a navazování mírně netradičních vztahů.

bigstock-sick-woman-in-bed-calling-in-s-118110920.jpg

Blíženci budou v březnu náchylnější k onemocnění.
Libovala sis, jak jsi zvládla zimu bez nějaké virózy nebo nachlazení? Ještě neříkej hop!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Lednový objev se tě bude držet zuby nehty. Pravděpodobně spolu začnete plánovat budoucnost a možná dojde i na nějaká netradiční překvapení. Je zde zvýšená pravděpodobnost odjezdu na luxusní zahraniční dovolenou nebo dokonce zásnub. Protože se ale ještě tak úplně neznáte, nic neuspěchej a důkladně si promysli všechny výhody i rizika, která jsou s tímhle zásadním rozhodnutím spojená.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se budou potýkat se splašenými hormony. Během března budou doslova jako utržení z řetězu. A takový rozvášněný lev umí nadělat pořádnou neplechu. Ať už doma máš partnera, či nikoli, domýšlej důsledky lásek na jednu noc nebo mileneckého vztahu na pracovišti. Přestože s tebou bude cloumat chtíč a vášeň, zbytečně nepodléhej zvířecím pudům a raději se drž zkrátka. Takový neuvážený románek by tě mohl vyjít pěkně draho. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pravděpodobně ještě pořád čerpáš energii z nedávné dovolené, což je jen a jen dobře. Březen ti přinese několik pracovních výzev, u kterých si nebudeš jistá, jestli je zvládneš, nebo ne. Zatni zuby a pěsti a vrhni se do toho po hlavě. Bude to sice pořádná dřina, pravděpodobně ti ale vynese povýšení nebo nějaké ty korunky k dobru. A ty se přece hodí vždycky, nebo ne?

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozenci ve znamení Vah budou během března lítat s hlavou v oblacích. Na „vině“ bude nová známost, která jim parádně zamotá hlavu. Pokud jsi po předchozích zkušenostech na lásku a vztahy obecně rezignovala, uvidíš, že tenhle románek, u kterého se nevylučuje dlouhodobé trvání, ti znovu navrátí víru. Drž se „vyvoleného“ zuby nehty, ale nech mu kus osobního prostoru, ať ho neodradíš.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Na Štíry čeká během března příjemné setkání s člověkem, kterému už dříve naprosto propadli. Ačkoli možná půjde o setkání nečekané, které je uvede do pořádných rozpaků, ve finále prokážou svoje excelentní improvizační schopnosti a okouzlující šarm, čemuž jejich idol nedokáže odolat. Možná tak nezůstane jenom u náhodného setkání.  

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci to budou mít během března „na háku“. Po tuhé zimě jsou tak nějak bez nálady a energie, což se ale s příchodem jara rapidně změní. Přestože se ti do ničeho příliš nechce, nenech se ovládnout apatií a vymaň se ze spárů prokrastinace. Čekají na tebe nové pracovní výzvy, ale i úkoly a dobrodružství, které by bylo škoda odmítnout.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Na zrozence ve znamení Kozoroha čeká během března neplánovaná pracovní cesta. Možná půjde o sousední město, s větší pravděpodobností tě ale šéf odvelí do některé z evropských destinací, kde ti svěří důležitý úkol. Zhosti se ho, jak nejlépe dokážeš. Pokud totiž šéfa nezklameš, zahrne tě obdivnými slovy i nějakou tou korunou navíc. Pravděpodobně se taky dočkáš dlouho očekávaného povýšení.

bigstock-145156724.jpg

Březen bude u Kozorohů přát práci a služební cesty se mohou ukázat jako hodně přínosné.
Kozorozi budou excelovat v práci. Užij si svůj úspěch!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři to nebudou mít během března jednoduché. Budou muset čelit nečekaným překážkám ve vztahu i nepříjemným problémům v rodině. Všechno ale ustojí na jedničku a bez oné pomyslné ztráty kytičky. Odměnou jim bude pohodové jaro, během kterého si konečně začnou plnit dávné sny. Jen je potřeba překonat nepříznivé období, které s sebou přinesou první březnové dny.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Na Ryby čeká v březnu zajímavá pracovní příležitost. Konečně se tak vymaní z nekonečného koloběhu dlouhých a náročných směn a přestane je prudit věčně nespokojený šéf. Finanční nabídka sice nebude nejlákavější, po zapracování se ale dočkáš pěkné odměny. Proto si tuhle příležitost nenech ujít. Na současné pozici je tě totiž neuvěřitelná škoda, což vnitřně sama cítíš.

Související články