Horoskop na duben: Co tě čeká a nemine?

pixabay.com
|
27. 03. 2017
|
Máš po krk zpackaných vztahů? Penízkům se u tebe nelíbí a štěstí si k tobě ještě nenašlo cestu? Nezoufej a raději zjisti, co si pro tebe hvězdy na duben přichystaly. Nebudeme předbíhat, ale vypadá to vážně nadějně!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Třikrát sláva a hurá! Tvoje úsilí začíná konečně přinášet ovoce! Očekávat můžeš kariérní postup nebo nový vztah, který ti pořádně zamotá hlavu. Tvoje peněženka se jako zázrakem naplní bankovkami a ty už teď moc dobře víš, jak je roztočit. Měj však oči dokořán a poslouchej pozorně. Někdo ve tvém okolí bude potřebovat pomoc. A rozhodně nepůjde pouze o finanční podporu.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Už dlouho si brousíš zuby na neodolatelného kočičáka, který ti nedá spát? V dubnu se konečně zadaří a věci naberou rychlý spád. Dávej si však pozor na unáhlená rozhodnutí. Raději svůj objev důkladně prověř a nenech se oklamat jeho neodolatelným kukučem. S představením rodině ale ještě raději počkej. Nikdy nemůžeš vědět, co se z takového „Pana Dokonalého“ vyloupne.

1_2.jpg

Duben bude pořádně slibný ve všech oblastech života.
pixabay.com
Se svým novým objevem neběhej hned za rodinou. Nejdřív ho pořádně poznej sama.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Duben přeje připraveným Blížencům a hvězdy jim budou nakloněny z hlediska kariéry, ale i osobního rozvoje. Dočkat se můžeš povýšení, ale i nových pracovních výzev a příležitostí, které ti umožní vycestovat do zahraničí. Zapracuj na sobě a nabídky se jen pohrnou!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Osoby narozené ve znamení Raka se mohou během dubna těšit na milostné vzplanutí a nezapomenutelné dobrodružství. Stačí mít oči otevřené a pořádně se rozhlížet kolem sebe. Toho pravého máš totiž přímo před nosem!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Už nějakou dobu toužíš vycestovat? Duben je pro cestování doslova jako stvořený! Hvězdy budou přát velkým plánům, levným letenkám i zahraničním pracovním příležitostem. Pokud tě tady nic nedrží a nezapřeš v sobě cestovatelského ducha, nepropásni jedinečnou příležitost! Taková jako teď už se třeba nemusí opakovat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se po náročném březnu konečně zklidní a najdou ztracenou rovnováhu. Konečně budou mít čas se na chvíli zastavit a zamyslet nad tím, co od života vlastně chtějí a očekávají. Může se také stát, že spálí mosty, zpřetrhají dlouholeté vztahy a začnou znovu někde jinde a s někým úplně jiným.  

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V březnu ses úspěšně vyvlékla z jednoho nefungujícího vztahu jenom proto, abys v dubnu mohla potkat svou osudovou lásku. Pravděpodobně ale budeš muset udělat něco, abys na ni narazila. Proto neseď doma, udělej ze sebe neodolatelnou kočku a vydej se vstříc kultuře i zábavě. Ten pravý na tebe nebude čekat věčně!

2.jpg

Duben přinese ve vztazích hotové zvraty.
pixabay.com
V dubnu se vydej ven. Doma svého dalšího milovaného nepotkáš.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Po poměrně nevydařeném začátku roku si k tobě konečně našly zlaťáky cestu! Pozor ale na to, abys je zase rychle nerozkutálela. Měsíc duben přeje výhodným investicím. Vůbec nevadí, pokud se neorientuješ ve světě forexu, stačí investovat do vzdělání, rekvalifikačního kurzu, založit spořicí účet nebo se konečně rozhoupat ke koupi vlastní nemovitosti, po níž již tak dlouho toužíš.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pravděpodobně ses seznámila s někým, kdo ti kompletně popletl hlavu. Nyní ale zjišťuješ, že váš románek asi nebude tak růžový, jak se zprvopočátku zdálo. Neházej flintu do žita a nelámej nad svou novou známostí hůl. Zároveň měj na paměti, že každý si zaslouží druhou šanci. Co kdybys přehodnotila svoje priority a slevila ze svých požadavků? Svět bude hned přístupnější!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Rodinná situace se už konečně ustálila a ty si můžeš oddechnout. V dubnu se snaž zaměřit pouze sama na sebe a nech problémy proplouvat kolem. Dej si dohromady zdraví, ale i psychickou stránku, která v poslední době utrpěla několik nehezkých šrámů.

Vodnář (21.1. – 20. 2.)

Optimismus a pozitivní energie z tebe budou v dubnu doslova prýštit. Snadno budeš navazovat nové známosti, řešit zapeklité problémy i obtížné pracovní úkoly. Hvězdy jsou ti nakloněny! Využij jejich sílu a pusť se do nových projektů i netradičních dobrodružství, které už dlouho (a zcela zbytečně) odkládáš. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V dubnu budeš řešit zejména fyzickou a zdravotní stránku. Je zde pravděpodobná nějaká drobnější operace a následná rekonvalescence v nemocnici. Neměj ovšem strach! Vše dopadne na výbornou a tobě spadne obří kámen ze srdce.

Jak sis užila březen? A je něco, co bys chtěla zažít v následujících měsících? Napiš nám to na Facebooku nebo na Instagramu s hashtagem #jsmekocky!

Související články