Horoskop na září 2019: koho čeká nová práce a koho konec vztahu?

www.bigstockphoto.com
|
26. 08. 2019
|
Létu už odzvonilo, i když nás možná ještě pár hezkých dní čeká. Co před sebou ale mají jednotlivá znamení zvěrokruhu? Podle všeho hvězdy připravily celou plejádu situací, které si budou žádat pořádná řešení a která přinesou spoustu emocí.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Pro Berany bude září hlavně o vztazích, přemýšlení o sobě samých, o samotě. Kolem úplňku, který proběhne 14. 9., by měli Berani držet emoce na uzdě, i když se možná dozví něco, co by raději nevěděli. Na konci měsíce nás čeká ještě novoluní, při kterém může přijít šance na novou spolupráci nebo nová pravidla ve vztazích. Držíme palce!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Ani pro Býky nebude září tak úplně jednoduché. Může se stát, že se jim splní velké přání, ale taky můžou být pěkně zklamaní někým ze svého blízkého okolí. Klidně může přijít zrada z rodinného kruhu. Na konci měsíce budou ze všeho nejvíc řešit práci a pravděpodobně se budou konat velké změny k lepšímu. Počkej si na to a buď připravená, pokud mezi Býky patříš!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro Blížence bude září náročné hlavně kolem úplňku v polovině měsíce. Pokud sis do teď v nějaké záležitosti lhala do kapsy, vymstí se ti to. Pro příště se z toho ale poučíš. Na konci měsíce při novoluní se otevřou jiná témata – hlavně vztahy, ať už partnerské, nebo ty s dětmi. Můžeš mít pocit, že je na tvém bydlení pořád co vylepšovat. Podle toho to taky bude vypadat. Změny se ale určitě setkají s kladnou odezvou.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Konečně tu máme něco opravdu pozitivního. Raci budou v září v pohodě, žádné velké stresy nehrozí. Vylepšení domova i pracovního zázemí se kromě Blíženců týká i jich. Pokud uvažuješ nad detoxem organismu, můžeš využít vhodné chvíle, která v první polovině měsíce nastane. A věř, že k tomu nepotřebuješ drahé přípravky. Jen na konci měsíce si dávej pozor, zavání to úrazem z nepozornosti, který by ti pěkně znepříjemnil situaci. Dlouho by sis to pak vyčítala.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou řešit peníze ze všech stran. Nečekané výdaje, ale i nějaký ten příjem navíc, který ti zlepší náladu – zkrátka nic není vyloučeno. Novoluní na konci měsíce přináší řešení ohledně dopravního prostředku. A přemýšlet budou i nad dalším vzděláváním, aby si otevřeli kariérní dveře třeba i dokořán. Pokud plánuješ sebekratší cestu, nenech nic náhodě.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pro spoustu zrozenců tohoto znamení bude září zlomové. Ať už plánují svatbu, nebo čekají na schválení hypotéky, všechno proběhne, jak má. Radost bude velká a v tomto duchu se ponese celý měsíc. Aby toho nebylo málo, i peníze přijdou snáz než obvykle. Budou se hodit, protože jestli něco potřebuješ, tak dovolenou. Pokud k ní během prázdnin nebyla příležitost, neotálej a vyjeď!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozenci Vah neměli v srpnu na růžích ustláno, ale teď se situace aspoň vrátí do normálu. Úplně růžové to nebude, nicméně katastrofy už sis vybrala. Dávej si hlavně pozor na zdraví, nepřepínej se a opatrně při sportu. Taky tě může někdo z tvého okolí hodně potřebovat. Buď proto vnímavá, abys byla ve správnou chvíli na správném místě, až to přijde. Dotyčný ti tvou pomoc jen tak nezapomene.

bigstock-focused-business-woman-sit-on-280465342.jpg

Váhy nebudou mít jednoduchý měsíc, ale zvládnou ho na jedničku.
Až ti bude ouvej, zaber se do práce. Pomáhá to.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Rozchod nebo začátek nového vztahu, to je téma měsíce. Na konci září přijde úplněk, který bude trochu náročnější na psychiku. Štíři budou mít tendenci upadat do letargie, ze které je nedokáže vytáhnout ani ten nejlepší motivátor. Budou si rekapitulovat uplynulé měsíce, hledat chyby, které udělali, a nejspíš se budou trápit s tím, že už to nejde změnit. Ale neboj se. S říjnem podle hvězd všechen splín odpluje a ty budeš mít sílu pustit se do nových věcí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pokud plánuješ změnit adresu, přišla na to vhodná doba. Co takhle zintenzivnit hledání nového domova? Hvězdy tomu nad míru přejí. Dařit se ti bude i ve společnosti. Kam přijdeš, tam zazáříš a zanecháš dojem. Pozor si dej na peníze, které se můžou kutálet rychleji než jindy. Bohužel od tebe. Na konci měsíce pak hrozí hádka s mámou nebo jinou ženou v rodině. Tady bude platit dvojnásob, že mlčeti je zlato.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Smlouvy, smlouvy a zase smlouvy. Na cokoli. Ty ti v září nemusí dát spát, proto si dej pozor, co podepíšeš, aby ses rázem nedostala do průšvihu, ze kterého by ses dlouho vymotávala. Jinak v září nehrozí nic zásadního. Zapracuj trošku na posílení své imunity, abys hned ze začátku podzimu neulehla do postele.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V září ti to nejspíš pořádně zavaří dluhy, jestli nějaké máš. Dej si do budoucna pozor na včasné splácení, aby ti u dveří za chvíli nestál exekutor. Během první poloviny měsíce ti nejspíš nebude do zpěvu, ale hned po úplňku se to změní. Pak budeš mít zase sílu komunikovat a vydobýt si tak věci, po kterých toužíš, ať už je to zvýšení platu, nebo cokoli jiného. Dej si pozor při řízení a rozhodně si před jízdou nedávej ani kapku alkoholu. Mohla bys na to doplatit.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou rekapitulovat a uzavírat všechno, co už nefunguje. To, co ti nepřináší prospěch (a nemyslíme jen ten materiální), by v tvém životě nemělo zabírat místo. Když se tím budeš řídit, bude ti hned líp. Jediné, co ti v září hrozí, jsou nepříjemné výkyvy nálad, na které u tebe lidi nejsou zvyklí. Můžou být tedy dost překvapení a dávat ti za vinu tvoje výlevy. Žádný strach, v druhé polovině měsíce už to bude zase v normálu.

Související články