Horoskop na duben: Berani si polepší a Rakům se rozroste rodina

www.bigstockphoto.com
|
27. 03. 2019
|
Jaro dorazilo do Česka! Příjemné teploty, stejně jako příroda probouzející se po nekonečné zimě, nás lákají ven. Abys věděla, kam směřovat své budoucí kroky, připravily jsme pro tebe dubnový horoskop. Co si pro tebe hvězdy přichystaly?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani konečně zúročí zkušenosti, které v minulých měsících načerpali. Ať už jsi absolvovala jazykový kurz nebo jsi na sobě pracovala v rámci rutinních pracovních povinností, tvoji snahu hvězdy ocení. Čeká tě povýšení, významná zahraniční cesta nebo zajímavá odměna. Vyloučena není ani výhra v loterii. Proto běž štěstíčku naproti.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci se zmítají v nekonečném kolotoči a stále neví, jak efektivně skloubit pracovní a osobní život. Pokud to během dubna nerozsekneš, možná přijdeš o osobu, bez které si život nedokážeš představit. Zohledni svoje možnosti a sama sobě upřímně odpověz, co je pro tebe v životě nejdůležitější. Milující a podporující partner, nebo vidina zisku a pracovních úspěchů?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

S Blíženci se tentokrát hvězdy mazlit nebudou. Na začátku měsíce je postihne nepříjemná viróza, která může poodhalit mnohem závažnější komplikace. Obrň se silou a trpělivostí! Duben bude opravdu náročný. Pokud ho ale ustojíš s grácií sobě vlastní, můžeš se těšit na nové výzvy a zajímavé příležitosti, které jsou pro tebe nachystané v druhé polovině letošního roku.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se během dubna dozvědí radostnou novinku. Jejich rodina se rozroste o nového člena. A nemusí jít nutně o novorozence. Třeba se ti v útulku zalíbí štěně, které se stane tvým věrným parťákem. Každopádně buď připravena na velké změny.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi si polepší především v práci. Jejich snaha bude odměněna novou pracovní pozicí nebo zvýšením platu, na které tak dlouho čekali. Jen pozor, abys kvůli pracovním povinnostem nezanedbávala rodinu a přátele. Přílišné pracovní tempo si také může vybrat svou daň na zdraví.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se v dubnu nevyhnou protivným úředním záležitostem. Na úřadech stráví několik dlouhých hodin a zařeknou se, že se do budoucna budou nevrlým úřednicím vyhýbat, jak jen to půjde. Proto se obrň trpělivostí, zatni zuby a pusť se do vyřizování s chutí a elánem.

people-3105398_1280.jpg

Neboj se na jaře vyrazit do přírody. Prospěje to každému!
Hvězdy na duben posílají rozmanité vzkazy. Všechno, co se má stát, se stane.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou během dubna řešit nejednu vztahovou záležitost. Pravděpodobně budou postaveny před významné rozhodnutí. Proto je důležité zvážit všechny varianty a vybrat si tu nejlepší na základě vlastního přesvědčení. K rozhodování nezapomeň přizvat srdce.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se v dubnu vydají na dlouho očekávanou cestu. Ta se sice neobejde bez menších komplikací, splní ale svůj účel. Během ní totiž potkají zajímavé osoby a vyloučeno není ani přátelství na celý život. Během cest se ti bude hodit chladná hlava a dobrý úsudek.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pokud pro někoho bude duben šťastným měsícem, pak jste to vy – milí Střelci. Užívat si budete rodinné pohody i zajímavých pracovních příležitostí. Pravděpodobně si také naplánujete letní dovolenou, které se už nemůžete dočkat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi, mějte se během dubna na pozoru! Hvězdy vám totiž tak trošku zabrnkají na pevné nervy. Nenechte se odradit neúspěchem, bez toho se výš nedostanete. Připravte se na nové pracovní nabídky i zajímavá setkání. Nezapomeňte ale na své schopnosti a dovednosti, které v mnohých – nepříliš příjemných situacích mnohonásobně zúročíte.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Ať se vám to, milí Vodnáři líbí, nebo ne, duben prověří vaše vztahy. A je úplně jedno, jestli půjde o vztahy partnerské, nebo ty v rodině. Nedělejte unáhlená rozhodnutí a nejdřív myslete, pak mluvte. Bude to náročné, ale vy to zvládnete!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou i během dubna v jednom kole. Čeká je zajímavá pracovní cesta i možnost rychlého zbohatnutí. Vyloučená není výhra v loterii ani výhodná investice. Možná se na vás usměje štěstí ve hře, v lásce se ale budete plácat od jednoho břehu ke druhému. Doslova jako leklá ryba.

Těšíš se na duben, nebo bys ho radši přeskočila?

Související články