Rychlovka nemusí být na škodu. Proč ji nezavrhovat?

Bigstockphoto
|
24. 09. 2019
|
V hlavách se nám zakořenila představa, že jít rovnou na věc, to pánům mohlo projít ve středověku, ale ne dneska. Dneska by měl chlap umět kočku rozpálit a nevynechat pořádnou předehru a dohru, aby nebyl za hulváta. Má to ale své velké ale!

Doby, kdy muž ženu odtáhl za vlasy do svojí jeskyně, už jsou fakt pryč. A taky neříkáme, že není fajn se věnovat předehře a dohře. Ideálně když drahoušek neusne pět vteřin po akci. Na druhou stranu může být ale rychlovka pěkným zpestřením, které není radno jen tak zavrhnout! Zvlášť pro vztahy, které už trochu postihuje stereotyp.

Málo času a nepřekonatelná touha

Dva nejčastější důvody, proč se k rychlovce nechá „přemluvit“ i nejeden romantik. Každý, kdo má doma aspoň jedno dítě, dobře ví, jak těžko se dá ulovit trochu času, který spolu mohou dva partneři strávit o samotě. Po celodenní dřině v zaměstnání nebo právě s dítětem už energie není nazbyt a času jakbysmet – než vyčerpaní usnete.

Na druhou stranu pořád jsme lidi, a jakkoli jsme rozlítaní, sex prostě chceme. Tak proč občas nezvolit rychlovku a upustit páru, jak nám příroda velí?

bigstock-couple-on-kitchen-194093722.jpg

Romantika můžete čas od času nabourat dravým sexem.
Rozdejte si to s miláčkem klidně na podlaze. Těch pár minut to zvládnete.

Nejde to tak pokaždé

Snad většina žen se shodne na tom, že mazlení k sexu patří a dobrá večeře při svíčkách taky rozhodně nic nezkazí. Když ti partner před sexem dá najevo, jak mu na tobě záleží, tím, že tě bude aspoň chvíli hýčkat, o to krásnější požitek můžeš pak z milování mít. Jenže kdyby to takhle probíhalo vždycky, časem by nás to omrzelo.

Milování s předehrou a aspoň chvilkou mazlení a souznění po něm mají ženy všeobecně radši, ale abychom se nenudily, vyžadujeme občas něco extra, něco jiného, pro oživení. Tím může být právě rychlovka.

Kde a jak si ji užít?

Prakticky kdekoli, kde máte s miláčkem jen trochu soukromí. Klidně v autě u lesa, během túry, v koupelně před odchodem do práce, na kuchyňské lince, jen co se za vámi po nákupu zaklapnou dveře (jen bacha, aby se vám neroztekla zmrzka). Stačí jen pár minut. A co se nám na rychlovce tak líbí? Je to úžasně dravé a živočišné, dá se to provést i na neobvyklých místech, kde si můžete zahrávat s pocitem, že vás může někdo přistihnout, nezabere to čas a podle vědců to odbourává stres víc než klasický sex, na kterém si dáváme záležet, aby nějak „vypadal“.

 

TIP: Víte, jaké jsou nejlepší polohy pro sex v kuchyni? Inspirujte se článkem a užijte si rychlovku na kuchyňské lince třeba i s použítím pomůcek z lednice.

 

bigstock-couple-on-kitchen-194093812.jpg

Sex na kuchyňské lince - ideální rychlovka.
Hlavně si k tomu vyberte místo, kde jste aspoň trochu sami. Třeba v práci to není nejlepší nápad.

Podle sexuologů by se ženy měly při rychlém sexu zaměřit na hluboké a pravidelné dýchání, které je orgasmu zaručeně rychleji dovede. Neuškodí nějaká pěkně nemravná sexuální představa, pokud ti stávající situace nestačí, a budeš překvapená, jak snadné to je.

Jak k rychlovkám přistupuješ ty se svým kocourkem? Nestyď se nám napsat do diskuze pod článkem. ;-)

Související články