Okořeňte svůj sexuální život! Pomůžou hračky i feromony

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
01. 08. 2019
|
Tuhle situaci asi moc dobře znáš. Přijdeš utahaná z práce, v jedné ruce taška, v druhé brečící dítě, právě vyzvednuté ze školky. Doma to vypadá jako po výbuchu. Čeká tě vaření večeře, péče o dítě a ještě plnění manželských povinností.

Co dělat, když na ně nemáš sebemenší chuť? Jistou alternativou jsou nejrůznější sexuální hračky a hry pro dospělé, které vnesou do ložnice dávno zapomenutou vášeň a tolik potřebnou intimitu.

Co říkají statistiky?

Podle aktuálních průzkumů máme sexu méně než naši prarodiče. Spíše než postelovým hrátkám, dáváme přednost sportu, péči o dítě a domácnost, koníčkům a volnočasovým aktivitám. V posteli nám chybí „drajv“, chuť experimentovat a touha poznat nové věci. A to je tak trochu škoda. Naštěstí pro tebe máme pár tipů, jak zahnat nudu v ložnici a začít si sex opětovně užívat.

Láska prochází žaludkem

Začneme pěkně zlehka – od jídla. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Aby to u tebe v posteli jiskřilo, zkus svého miláčka zpracovat už během večeře. Připrav menu, kterému budou kralovat ústřice a mořské plody, dezert doplň o jahody a nezapomeň ani na aromatické koření, jako třeba chilli nebo kajenský pepř. Přírodní afrodiziaka jsou naprosto bezpečná a s tělem dokážou zázraky.  

Jdi na to přes feromony

Čím to, že nás někdo přitahuje víc a někdo míň? Kromě fyzické přitažlivosti a kouzla osobnosti za to mohou feromony – látky vylučující naše tělo, prostřednictvím kterých nevědomky komunikujeme s okolím. Každý z nás má svou přirozenou vůni (a tím fakt nemyslíme „vůni“ zpoceného podpaží), která nás více či méně přitahuje. Pokud chceš být pro svého miláčka neodolatelná, vyzkoušej parfémy s umělými feromony s dokonalou vůní.

Kdo si hraje, nezlobí

A v posteli to platí dvojnásob! Pokud tě neberou pouta a sexy škraboška, která v tobě bude vyvolávat vzpomínky na scény z Padesáti odstínů šedi, zkus společně s miláčkem nejrůznější erotické hry. Některé z nich po vás budou vyžadovat plnění vzrušujících úkolů, jiné vám dají možnost otestovat netradiční erotické pomůcky, o kterých jste možná dosud ani netušili.

Pomocníci v ložnici

Pokud jsi ochotna společně s kocourem vyzkoušet nějaké ty erotické hračky, můžete začít pěkně pozvolna vibračními kroužky nebo vajíčky. Vibrační pomocníci přináší větší sexuální stimulaci ženám i mužům. Vibrační kroužky zabraňují odtoku žilní krve, díky čemuž dochází k tvrdší a déle trvající erekci. Naopak vibrační vajíčka jsou vlastně takovým malým vibrátorem, který můžeš u novějších modelů dokonce ovládat dálkovým ovládáním.

Někdo to rád tvrdě

Samostatnou kapitolou jsou potom BDSM praktiky, které ale nemusí sedět každému. Pokud chceš v posteli zažít něco opravdu vzrušujícího a zajímavého, odhoď stud a zábrany a poodhal roušku tajemství, které v sobě BDSM praktiky skrývají. S navozením té správné atmosféry pomůžou nejrůznější oblečky a pomůcky v podobě bičíků, šimrátek, škrabošek nebo pout. Ti odvážnější můžou zkusit i roubíky, skřipce a svorky nebo důtky.

Hledáš další inspiraci do ložnice nebo návody na okořenění sexuálního života? Koukni na tuhle facebookovou stránku, kde najdeš tipy na ty nejlepší erotické hračky i návody, jak postelové hrátky ozvláštnit.

Související články