Módní trendy 2022: Ve znamení odhalené kůže

Bigstockphoto
|
04. 02. 2022
|
Při pohledu na módní trendy tohohle roku nepřestáváme žasnout. Vrací se zpátky kousky ze začátku milénia!

Minisukně, bederní kalhoty, crop topy, rozparky… Letošní módní trendy nám dají zabrat, co se týče dřiny v posilovně. Ale pokud nepatříš mezi ženy, co rády vystavují na odiv odhalené části svého těla, taky si mezi výstřelky roku 2022 najdeš to své.

Minisukně

Klasika, která potěší oko nejednoho muže, je zpátky. Hlavu vzhůru, říká se, že když se do módy vrací minisukně, blýská se na lepší časy. Pokud jsi tedy nevyřadila ze skříně staré kousky, letos je ideální čas na jejich oprášení. Pro rok 2022 platí, že čím kratší, tím lepší. Dodržuj ale staré pravidlo, že k minisukním je zapotřebí perfektní postavy.

Barvy

Rok 2022 hraje všemi barvami. Letošní módní trendy ti dávají absolutní svobodu s výběrem barevnosti oblečení. Kombinovat můžeš, jak je libo! Zaboduješ hlavně pastelovými odstíny. Vyzkoušet můžeš i barvu tohohle roku, tzv. Very Peri neboli světle fialovou. Nadčasový odstín působí hravě a elegantně, a zároveň se hodí ke každé barvě.

bigstock-young-sexy-happy-smiling-brune-433601543.jpg

Tahle barva bude letos in.
Bigstockphoto
Odstín Very Peri můžeš nosit klidně i do práce.

Pruhy kam se podíváš

Puntíky z loňska střídají pruhované vzory. Během jarní sezóny je najdeš na každém rohu, a to ve všech provedeních. Vodorovné, horizontální, diagonální… Neboj se odvázat, pruhy můžou být vzorem každého kousku oblečení. Kreativní duše můžou zajít o level výš a po vzoru módních návrhářů zkombinovat pruhované oblečení s třásněmi.

Kožené bundy

Pokud sis loni koupila koženou bundu, můžeš si oddychnout. Letos se budou pořád držet na vrcholu. Rockový styl totiž hraje prim. Trendy budou taky cvočky nebo kožené doplňky jako rukavice, kabelky, náramky nebo pásky.

bigstock-fashion-model-young-blond-cau-303976960.jpg

Kožená bunda bude in!
Bigstockphoto
Kožená nemusí být jen bunda, ale i další kousky oblečení.

S kůží na trh

Věř, nebo ne, bokovky jsou zpět. Populární nízké kalhoty, které se nosily přes 20 lety, zažívají comeback se vším všudy. Na výslunní se pořád drží zvonáče, džíny se širokými nohavicemi (tzv. boyfriend jeans) a ze začátku milénia se k nám vrací kapsáče.

A aby toho nebylo málo, bokové kalhoty se budou kombinovat s odvážnými crop topy, aby šel vidět pupík. Letos bude holt frčet odhalená kůže. K dostání budou trička s odhalenými rameny, tenkými ramínky nebo šaty s výraznými rozparky. Uf, čas na dietu.

Těšíš se na letošní módní trendy, nebo tě spíš vyděsily?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5, zdroj 6

Související články