5 tipů, jak být hvězdou večera

bigstockphoto.com
Komerční článek
|
17. 01. 2017
|
Říká se, že každá žena je krásná, ale musí mít vedle sebe toho správného partnera, který její krásu ocení. Takže vlastně jde o to, že taková žena je spokojená, vyzařuje z ní štěstí a to ji činí neodolatelnou. No a co dělat, pokud partnera nemáme?

Prostě stačí mít ráda sama sebe a těšit se, až přijde ten pravý. Ať je to, jak chce, každá žena svou krásu ráda ještě podtrhne, žádná netouží být za šedou myšku, ale za hvězdu, která bude zářit. Jak na takovém večírku zazářit si prozradíme v dnešním článku. 

Dopřejte si kvalitní spánek

Spánek je důležitý a tento fakt se před večírky opomíjí. Takže naši první radou je, než vyrazíte zářit, pořádně si odpočiňte. Relaxujte, hýčkejte se, odpočívejte a dejte si šlofíka. Jedině tak naberete energii a budete oplývat optimismem. Určitě znáte pocit být bez energie. To příliš na náladě nepřidá, a když se budete na okolí mračit, zívat, nemůžete zářit.

bigstock-rest-sleeping-comfort-and-pe-123829352.jpg

Před odchodem na večírek si pořádně odpočiň. Budeš pak vypadat lépe.
bigstockphoto.com
Odpočinek je základem pro to, aby byla žena krásná.

Bezchybná pokožka

Nemusíte hned vyrazit do solária, abyste získali exotický nádech. Bohatě vystačí kvalitní kosmetika a perfektní make-up. Přestože možná nejste zvyklé se příliš líčit, pamatujte na to, že večerní líčení může být odvážnější. Umělé osvětlení dokáže spolknout kdejakou barvu a mohla byste působit unaveně, vyčerpaně, přestože budete odpočatá. Rozhodně se vyplatí nepodcenit večerní make-up.

Pěkný účes a barva na vlasy

Opět platí totéž, co o večerním líčení. Vsaďte na moderní zářivé barvy na vlasy. Dnešní barvy umí často samy o sobě udělat s vlasy zázraky, aniž byste musely vymýšlet složité účesy. Svou vizáž můžete dokonce změnit k nepoznání. Stačí použít clip in prameny na prodloužení nebo jen barevné prameny na oživení účesu. Méně je někdy více a drobné fígle učiní obrovskou službu.

Vkusné oblečení

Přemýšlíte, co si obléct? Šaty na večírek vybírejte podle typu své postavy. Jestliže se necítíte příliš dobře v šatech, klidně si oblékněte harémové kalhoty se zajímavým topem nebo kalhotový overal pro společenské příležitosti. Pokud se přeci jen rozhodnete pro šaty nebo večírkovou sukni, nezapomeňte na sexy samodržící punčochy. Jejich nabídka je velmi pestrá. Od jednobarevných po vzorované. Jsou rovněž skvělým kompromisem mezi elegancí a funkčností. Pozor si dejte v tomto případě pouze na délku šatů či sukně, aby vám nevylézala krajka, kterou jsou punčochy zakončeny. V takovém případě to nevypadá sexy, ale nedbale až lacině.

K oblečení se váže i obuv. Ať už máte šaty nebo kalhotový overal, lodičky na jehličkovém podpatku z vás učiní elegantní i sexy dámu. Pravdou je, že tímto ženy přináší oběť a musí slevit z pohodlí, ale baleríny se hodí na městské toulky či večeři s kamarádkou. Pro jednou to snad přežijete.

via GIPHY

Nezapomínejte na doplňky

K doplňkům patří kabelka, šperky, náramkové hodinky, dekorace do vlasů, hedvábné šátky kolem krku či šály, které dodají vašemu modelu osobitý styl. O vhodnosti celkového looku vždy rozhoduje charakter večírku, proto vždy podřiďte výběr vhodného líčení, účesu, oděvu i doplňků stylu večírku. 

Související články