Horoskop na březen 2019: Býci přivítají jaro s nadšením, na Štíry padne únava

www.bigstockphoto.com
|
23. 02. 2019
|
Tak sláva, jaro už konečně ťuká na dveře a snad se brzy dostane k nám. Příroda rozkvete, nálada se všeobecně zlepší… A na někoho taky přijde nepříjemná jarní únava. A jak to bude s láskou, když bude všechno v rozpuku? Tohle prozradily hvězdy!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Jestli byl tvůj únor na všech stranách poněkud divočejší, v březnu si konečně vydechneš, protože se všechno zase postupně hodí do klidu. Zhluboka dýchej, právě ty potřebuješ jaro jako sůl. S psychickou regenerací ti pomůžou procházky v přírodě, tak je nezanedbávej. Vezmi s sebou svou drahou polovičku nebo kamarádku a uvidíš, že bude všechno zase dobré.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Jestli jsi během prvních dvou měsíců letošního roku přijala novou práci nebo jakoukoli výzvu, konečně to přinese své ovoce – buď ve finančním ohodnocení, nebo přijde dobrý pocit. Nebo obojí! Neusínej ale na vavřínech, pokud sis nasadila laťku vysoko, budeš ji muset takhle vysoko držet. Dobrá zpráva je, že bude plná sil a tvoje okolí tě všem maximálně podpoří.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tobě se dá jedině gratulovat. Novoluní, které proběhne už 6. března, s sebou přináší úžasný kariérní postup. Nespadne ti sám do klína, budeš se muset trochu snažit, ale hvězdy ti budou nakloněné a všechno půjde snáz. Zkus ale nezanedbávat své blízké, nemuseli by totiž nést zrovna lehce, že ses o svou práci začala zajímat víc, než tomu bylo dosud.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou v březnu hlavně plánovat zahraniční dovolenou, takže to bude docela fajn měsíc. Nejspíš se ozve úřední záležitost z minulosti, která pro tebe nedopadla nejlépe. Teď se ale všechno bude jevit v jiném světle a tobě to přinese pocit zadostiučinění. Dávej si pozor na nevěru, provalila by se dřív, než si dokážeš představit. Potrápit tě může vztah se starší ženou v rodině nebo blízkém okruhu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V březnu tě můžou nepříjemně překvapit finance, tak moc nerozhazuj. Někdo ti může vyčíst, že mu ještě stále dlužíš nějaký obnos, bude lepší to co nejrychleji splatit. Řešit budeš taky auto nebo jiný svůj dopravní prostředek. Hlavně se šetři, protože nervy dokážou nadělat v životě pěknou paseku. Odpočívej a užívej si přírody, která už bude jen a jen hezčí a přívětivější!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nové smlouvy a dohody se jen pohrnou, tak si všechno, co se chystáš podepsat, nejdřív pořádně přečti. Vracet se k tobě můžou věci z minulosti, a to jak z pracovní nebo úřední, tak i osobní roviny. Podívej se na všechno s drobným odstupem a snaž se situace řešit v klidu a s chladnou hlavou. Když to dokážeš, budeš mít v duši konečně klid, jako už dlouho ne.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pro Váhy bude březen psychicky náročný, aniž by byly patrné příčiny. Hodně odpočívej a nepřipouštěj si tolik všechno, co se kolem říká a děje. Na konci měsíce budeš hodně řešit partnera nebo děti, pokud je máš. Po úplňku, který bude 21. března, se všechno vyjasní, spadne ti ze srdce (a z duše) kámen a bude to zase lepší. Tak se drž.

bigstock-mom-and-daughter-at-home-224265028.jpg

Váhy budou řešit partnera a děti.
I tvůj malý andílek ti může v březnu nadělat starostí až nad hlavu. Ale ty to zvládneš.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírům přinese novoluní 6. března nové partnerství, a to pracovní, nebo vztahové. Může přijít nabídka na zajímavou spolupráci a v milostné sféře se budou dít věci, kterým bys ještě před nedávnem nevěřila. Stejně jako pro Váhy, i pro Štíry je tohle období ohrožené smutkem až depresemi. Ale bude líp, třeba už proto, že se dokážeš zabrat do práce a aspoň na chvíli zapomenout na svět kolem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou řešit hlavně bydlení. To, jestli zůstanou, kde jsou, nebo se posunou o dům, vesnici, město nebo zemi dál, je zatím jen ve hvězdách. Ať tak, či tak, buď si jistá tím, že to bude jen ku prospěchu věci. V březnu můžeš mít pocit, že svět stagnuje. Možná je čas se zamyslet nad tím, jestli máš dořešenou minulost. Jakmile ji totiž budeš mít uzavřenou, všechno se zase rozeběhne běžným tempem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Školení, vzdělávání se a cestování, to jsou hlavní body, které tě v březnu čekají. Na konci měsíce, už od úplňku, který nastane 21. března, se začnou dít přímo osudové změny, které bys až dosud nečekala. Budou se týkat hlavně bydlení a investic do budoucna. Počáteční šok bude to nejhorší, pak už všechno půjde jako po másle, tak se ničeho neboj.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Ta spousta energie, kterou budou Vodnáři a Vodnářky oplývat, tu lze jenom závidět! Kam vkročí, tam budou oblíbení a úspěšní. Blíží se povýšení a víc financí najednou, okouzlit dokážeš každého, koho si jen vybereš. Jen si dej pozor, aby tě tohle působení na ostatní nepřivedlo do potíží. Pro jistotu nikomu nepůjčuj větší obnos.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pro Ryby je novoluní 6. března úplně magické. Nové životní plány tě zcela pohltí, jen si dávej pozor, aby ses na ně dívala z reálného úhlu pohledu. Mohlo by se totiž stát, že by sis vysnila něco, co se nikdy nemůže splnit, a pak bys byla zklamaná. Nepodléhej smutku ani prvnímu sluníčku – oblékej se tak, aby tě po zbytek jara netrápilo vleklé nachlazení nebo kašel.

Související články