Do čeho investovat, když nemáš milióny? Zlato je ideální!

Pixabay
Komerční článek
|
28. 05. 2021
|
Odborníci varují, že to nejhorší, co teď se svými úsporami můžeš udělat, je nechat je ležet na účtu. V následujících měsících totiž budou ztrácet na hodnotě.

Tomu se dá ale vyhnout šikovnou investicí. Každý, kdo má dneska nějaký ten milión, dává své úspory do nemovitostí všeho druhu – do vlastních bytů, chalup, pozemků nebo apartmánů ke krátkodobému pronájmu. Účelem je získat vloženou částku zpátky a ještě na tom celém v budoucnu vydělat něco navíc.

Jestli ale nenosíš milióny po kapsách a nemáš je ani v bance, můžeš se spolehnout na zlato. To totiž pofrčí vždycky a hodnotu peněz v něm krásně uchováš, možná i zvětšíš. Stačí jen vědět, jak na to. A že to není složité!

Jak investice do zlata probíhá?

Jednou to zkusíš a už se toho nebudeš chtít vzdát. Investice do zlata je návyková, a když uvidíš, že se tvoje peníze samy rozmnožují, bude to báječný a nezaměnitelný pocit.

Investiční zlato, to nejsou jen mince, které možná znáš. Jde i o investiční slitky, které mají často podobu malých i větších cihliček, podle toho, kolik váží (dalším důležitým parametrem je pochopitelně ryzost). Jejich cena je vždycky aktuální a mění se každý den. Když bude zlato levné, nakup ho. Když jeho cena vzroste, prodávej. Jednoduše vydělané peníze jsou ty nejlepší.

A kde ho sehnat? Investiční zlato k nám dováží a tady ho prodává specializovaný prodejce se sídlem v Obecním domě v Praze. Právě tam můžeš kupovat i prodávat. Určitě se ti bude zamlouvat i fakt, že je osvobozeno od DPH, čímž se celá věc zjednodušuje. Jde taky o podstatný rozdíl a ohromné plus oproti investicím do nemovitostí, kde DPH bylo, je a bude.

Chceš-li investovat do zlata, zadej si do vyhledavače slovní spojení „investiční zlato“ a srovnávej ceny inzerujících firem s prémiovou nabídkou tradičního prodejce na https://www.zlate-mince.cz/.

Související články