Vyhraj u nás na Facebooku 5x balíček prémiové kávy L’OR!

L'OR
|
14. 02. 2020
|
L’OR Origins Collection přináší tři fantastické příchuti ze vzdálených koutů světa. Odevzdat se svým smyslům a nechat se podmanit intenzivní rafinovanou chutí a aroma, to všechno můžeš díky exkluzivnímu výběru kávy z daleké Jižní Ameriky, Indie nebo Oceánie.

Divoké, a přitom úrodné svahy Kolumbie byly inspirací pro vznik kávy COLOMBIA. Chuťově plné espresso s komplexní a výraznou chutí, jež přetrvává. Vydej se s ním po stopách dobrodružných expedic a objev ta nejlepší zrna arabiky, která se ukrývají v lahodné kávě COLOMBIA.

Svěží barvy a úchvatná Karnataka se odráží v základě jedinečné kávy INDIA. Silná a zároveň jemná směs pikantních a ovocných tónů připomíná vzrušující potěšení a vůně místních trhů.

Dechberoucí vrchoviny Papuy - Nové Guiney jsou inspirací pro kávu PAPUA NEW GUINEA. Unikátní směs zrn s neodolatelnou chutí a sladkou vůní pocházející z úrodných sopečných svahů, kde se tato kávová zrna pěstují. Se šálkem PAPUA NEW GUINEA objevíte skutečný kávový ráj.

rose_lor_0263-1_lemont_tart.jpg

Soutěž o kapsle L'OR? Tu si nenech ujít!
L'OR

Kapsle L’OR jsou kompatibilní s Nespresso* kávovary.

Každá směs prémiové kávy L’OR je vyrobena z kávy pěstované podle trvale udržitelných metod a je na 100 % certifikovaná UTZ. L’OR spolupracuje s UTZ na podpoře trvale udržitelných postupů v zemědělství. Cílem není jen zlepšit životní podmínky zemědělců a jejich rodin, ale i ochrana přírody a životního prostředí. UTZ je globální program pro udržitelné pěstování kávy, kakaa a čaje. Společnosti, které se zavázaly k získání (udržitelné) UTZ surovin, jsou globální značky a maloobchodníci.

*Ochranná známka třetí osoby, není ve spojení s JACOBS DOUWE EGBERTS

Jak vyhrát kávu a poslat chuťové buňky do sedmého nebe?

Pojď k nám na Facebook a u soutěžního příspěvku napiš do komentáře správnou odpověď na otázku:

Nabízí L’OR i rozpustnou kávu? Stačí napsat ano, nebo ne. Správnou odpověď zjistíš na webu https://www.kavalor.cz/.

Soutěžíme jen na Facebooku u příspěvku, z ostatních odpovědí na jiných komunikačních kanálech nebudeme losovat. Soutěž probíhá od 17. 2. do 26. 2. 2020 do 23.59 hod. Pět výherců/výherkyň vylosujeme a oznámíme během 27. 2. 2020. 

Budeme se těšit na tvou účast!

Tagy: 
Související články