Tipy jak se připravit na svatbu

Komerční článek
|
01. 09. 2021
|
Svatební den je jedním z nejdůležitějších momentů v našem životě. Plánujeme detaily, jako je dekorace slavnostní tabule, design svatebního dortu, kytice a účes. Výběr šatů někdy trvá celé měsíce. Rozhodujeme se o datumu, i o místě obřadu.

Rozmýšlíme program a rozhodujeme se koho ještě na náš velkolepý den pozvat.

Plánujete také svatbu a hledáte nové svěží tipy, jak se na svůj den D co nejlépe připravit? Připravili jsme pro vás pár nápadů, které byste měli rozhodně přidat na seznam toho, na co před dnem obřadu nezapomenout.

Na svatbě nepodceňte dekorace

Záleží samozřejmě v jakém stylu vaše svatba probíhá, ale věřte, že ty správné dekorace vám pomohou naladit prostor i svatebčany do slavnostní nálady vybarvené podle vašich představ. Není potřeba abyste utráceli spoustu peněz za drahé, komplikované dekorace, jde často jen o drobnosti, které vykouzlí z každé zahrady, chalupy i pronajatého areálu kouzelný svatební salonek.

  • Z jednoduše ozdobených zavařovacích sklenic organzou a stuhami vyčarujete designové vázičky (klidně je vyplňte lučním kvítím).
  • Ze starých záclon můžete nastříhat pruhy závojů které navěsíte na stromy v zahradě a nezapomeňte na velkou spoustu balónků. Ty se hodí na každou slavnostní příležitost.

image2.jpg

Na svatbě si ale můžete vyhrát i s opravdu jemnými detaily a vyzdobit si svůj den podle svých nejperfekcionististějších představ.

  • Pro malé holčičky, ale klidně i pro vaše kamarádky, pořiďte květinové věnečky a vaše svatba bude rázem vypadat jako setkání lučních víl.
  • Rozmístěte po areálu bublifuky a atmosféra vašeho slavnostního dne bude rázem o dimenzi kouzelnější.
  • Vybavte si fotokoutek bláznivými fotorekvizitami a budete mít zaručenou fotobanku těch nejvtipnějších momentek.
  • Vyhrajte si se jmenovkami na stolech, detailumilovní hosté to jistě ocení. Klidně označte místa kamarádů jejich tajnými přezdívkami.
  • Nezapomeňte na krabice na výslužku, ať se o vaší svatbě mluví ještě pár dní u snídaně všech vašich známých.

Investujte před svatbou do péče o své tělo a pleť

Na svatbě chce být každá nevěsta tou nejkrásnější princeznou. S přípravami je ale ideální začít již o pár měsíců dříve. Aby se vaše tělo, pokožka i vlasy dostaly do svých nejkrásnějších rovin je zkrátka potřeba trochu času. Dopřejte své pleti a vlasům kvalitní výživu. Nejlepší kolagen na pleť zaručí, že budete v den vaší svatby vypadat na jedničku s hvězdičkou. Kolagen hloubkově vyživuje také vlasy a nehty. Jde o tělu vlastní bilkovinu, která zaručuje mladistvý vzhled, lesklé vlasy, pevné nehty a zpomaluje projevy stárnutí jako jsou vrásky a ochablá pleť.

image3.jpg

Mnoho žen propadá před svatbou hysterii a snaží se na poslední chvíli zhubnout a vytvarovat postavu. Myslete ale hlavně na své duševní zdraví a raději než drastické diety si dopřejte třeba jógu, díky které se nejen protáhnete a posílíte, ale navíc zklidníte i svou mysl a dostanete do svého života i do samotných příprav na svatbu více klidu a pohody.

image4.jpg

Rozlučka se svobodou je důležitý přechodový rituál

Rozlučka se svobodou je v dnešní době považovaná hlavně za příležitost sejít se s partou nejbližších kamarádek a pořádně spolu zapařit. Jde ale o jedinečnou příležitost jak se naladit na přicházející změnu v životě, oslavit to co bylo a připravit se na novou etapu. Rozlučky mají většinou na starosti svědkové, kteří často nejlépe znají nevěstu a ženicha a proto dokáží přijít s takovými nápady, které nadcházející novomanželé nejvíc ocení. Pokud i vy právě vymýšlíte pro svou nejlepší kamarádku nezapomenutelnou rozlučku se svobodou, zamyslete se v první řadě nad tím, jaká nevěsta je. Její povaha vám totiž zcela jasně napoví, jakou párty si nejvíc užije. 

  • Má ráda divokou zábavu, hlasitou hudbu a párty? Vemte ji na tour de bar, zajistěte pro ní striptéra a dostaňte ji do tak povznesené nálady, že bude tančit na stole.
  • Je vaše kamarádka spíš klidný, romanticý typ? Uspořádejte pro ni zahradní párty někde na louce se spoustou balónků, bublifuků, s šampaňským s jahodami a se spoustou dobrůtek a dortíků.
  • Možná je vaše kamarádka vášnivá cestovatelka, kterou uspokojí jedině bláznivý spontánní výlet s nenaplánovatelným dobrodružstvím.
  • Možná je to sportovkyně tělem i duší, pro kterou není lepší zábava než orientační běh a plnění úkolů.
  • A možná je to naopak pohodářka pro kterou bude nejlepší rozlučka se svobodou taková, kterou spolu s vámi stráví ve wellness hotelu s luxusními masážemi a s kvalitní kosmetikou.

Na žádné správné rozlučce se svobodou by ale neměly chybět skupinové sladěné oblečky, aby každý poznal o jakou párty tady běží. V tenhle den, si totiž nevěsta zaslouží veškerou pozornost světa.

image5.jpg

Související články