5 důvodů PRO erotické pomůcky

sexshop.cz
Komerční článek
|
13. 05. 2021
|
Zkuste se uvolnit, mít mysl otevřenou a nechat na sebe působit následující řádky. Jejich cílem není k něčemu vás přemlouvat, ale jen předložit ověřené důvody, proč stojí za to zkusit trošku experimentovat a vyzkoušet něco nového, možná dosud nepoznaného.

Takže proč? Důvodů je spousta. My jsme pro vás vybrali oblasti, které se týkají našeho každodenního života jako jsou stres, spánek, spokojenost a sebedůvěra.

1. Snížení hladiny stresu

Ptáte se, co mají společného erotické pomůcky a stres? Více než dost. Mluvíme tady totiž o důsledku, resp. výsledku používání erotických pomůcek. Ano, mluvíme tu o orgasmu. Je potřeba si uvědomit jednu důležitou věc. Život a lidské tělo funguje mimo jiné díky chemickým reakcím a procesům. Jedním z těchto chemických procesů je právě i orgasmus. Jsou při něm produkovány hormony oxytocin a serotonin, které jsou známé jako hormony lásky a štěstí. Díky nim má orgasmus jednoznačně pozitivní vliv na to, jak se cítíme a jak se máme.

Pravidelný „přísun“ oxytocinu a serotoninu do těla – třeba právě prostřednictvím orgasmu - může přispět ke snížení hladiny stresu a zvýšení pozitivního náhledu na vše kolem sebe.
A erotická pomůcka je skvělý prostředek, jak si velmi příjemně orgasmus přivodit.

masturbator_ernesto.png

Masturbátor může pány pěkně uspokojit.
sexshop.cz

2. Větší spokojenost ve vztahu

Určitě jste se setkali, stejně jako my, s názorem, že erotické pomůcky jsou jen pro lidi, kteří nežijí ve vztahu. Tedy jsou tzv. single. Ve vztahu přece máme jeden druhého a žádné erotické pomůcky nebo šidítka nejsou potřeba. Chceme tu toto tvrzení prohlásit za obrovský omyl.

Životními zkušenostmi i průzkumy je potvrzeno, že právě erotické hračky jsou osvědčeným, ale i zábavným prostředkem k tomu, jak se v milostném životě vyhnout stereotypu a udržet v něm šťávu a jiskření. Výsledky lékařských výzkumů zcela jasně hovoří o tom, že páry, které zapojili do svého milostného života erotické pomůcky a snaží se, aby jejich milostný život byl rozmanitý, snižují pravděpodobnost rozchodu a riziko potenciální nevěry.

Takže, co když se jeden z partnerů rozhodne pořídit erotikou pomůcku? První krok byl učiněn. Ale co dál? Pomůcka je doma a přichází druhý a možná mnohem těžší krok. Je potřeba na to nějak přivést řeč. Mimochodem, co myslíte, kolik erotických pomůcek skončilo v šuplíku bez použití, protože nebyl nalezen způsob a příležitost, jak to sdělit partnerovi? Věříme, že vy si cestu – možná i s dopomocí našeho návodu, jak prezentovat pomůcku partnerovi - najdete.

Možná si nakonec erotické hračky tak oblíbíte, že další už půjdete vybírat společně. I to zní jako plán, co vy na to?

3. Vyšší sebedůvěra

Lidské tělo jako takové je neuvěřitelným dílem přírody. Už jen například to, že klitoris existuje jen a pouze pro potěšení, je samo o sobě mimořádné. Znalost vlastního těla a jeho reakcí na různé podněty umožňuje, že ve své tělo získáte důvěru, jste s ním sehraní, jste tzv. na jedné vlně a víte, co mu dělá a nedělá dobře.

Lidé, kteří masturbují pravidelně, mají větší pravděpodobnost pozitivního pocitu ze svého těla než ti, kteří se masturbaci nevěnují. Erotické pomůcky usnadňují zkoušení, prozkoumávání a sbližování se svým tělem a s různými vjemy, typy a oblastmi stimulace. Co je ale důležité, že tuto činnost činí erotické pomůcky bezpečnou na rozdíl od různých domácích „prostředků“.

Následně si můžete takto získané zkušenosti užít buď sami, nebo ji přenést do svého partnerského milostného života a navigovat partnera tak, abyste si společné hrátky užili co nejvíce.

4. Lepší spánek

Jsme zpět u chemie. Spánek je pro nás důležitý. Nejedna kniha o tom byla napsána a je to zřejmé všem. Spánek je pro naše tělo důležitý jak z hlediska zdraví, tak i životní pohody. Pomáhá mimo jiné udržovat naše kognitivní schopnosti na stejné úrovni, posiluje náš imunitní systém, snižuje výskyt stavů deprese a úzkosti a zvyšuje, nebo přinejmenším zabraňuje snižování, našeho libida.

Lékaři se vyjadřují v tom smyslu, že sex a masturbace mohou pomoci s nespavostí a neklidem. Muži i ženy, kteří začlenili sex či masturbaci do svých před spánkových aktivit, to potvrzují s tím, že se jim zlepšil spánek. Používání erotické pomůcky je skvělá a zábavná cesta, jak účinně a rychleji dosáhnout před spaním orgasmu.

romant_suction_stimulace_klitorisu.png

Stimulátor klitorisu dokáže divy!
sexshop.cz

5. Větší sexuální uspokojení

Lékaři potvrzují, že jedinci, kteří používají erotické pomůcky, uvádějí, že jsou se svým sexuálním životem spokojenější. Čím více budete erotické pomůcky používat, případně s nimi experimentovat a současně prozkoumávat své tělo, tím vyšší je pravděpodobnost, že budete vědět, jak se uspokojit a jaká cesta k uspokojení je ve vašem případě ta nejpřímější a nejpříjemnější. A to jak s partnerem, tak sólo.

Zajímavé údaje vyplývají z lékařských průzkumů, kde muži vyjadřují větší míru spokojenosti se ženami, které používají erotické pomůcky, než s těmi, které je nepoužívají.

Vyzkoušíte to taky?

Zkrátka a dobře, nenašli jsme důvod, proč nepoužívat erotické pomůcky. Pozitiva jasně převládají. Zkusíte to taky?

Jestli se rozhodnete erotickou pomůcku vyzkoušet, začněte klidně něčím levnějším. Uvidíte, jestli tomu přijdete na chuť. Pokud ano, pak vás rádi přivítáme mezi námi, uživateli erotických pomůcek a budeme vám nápomocni při případném dalším výběru a používání.
Pokud si to chcete ještě v klidu promyslet, můžete zatím sledovat a inspirovat se, co je nového a co doporučujeme nebo odebírat náš Instagram, případně si najděte v nákupním rádci téma, které vás zaujme.

Související články