Trendy v líčení pro nový rok

hebe.com
Komerční článek
|
26. 01. 2023
|
Níže uvádíme trendy v líčení pro nadcházející nový rok, které připravili ti nejlepší vizážisté. Pokud hledáte inspiraci, čtěte dál.

V současnosti nevládnou jen třpytky a smoky eyes. Letos vyjdeme z krabice, čerpáme inspiraci z filmů a televizních seriálů nebo se vracíme k trendům z minulých desetiletí. Na důležité události se většinou připravujeme dlouho. Hledáme dokonalé šaty, kabelku a boty. Ale image je také make-up, účes a nehty. V drogerii Hebe najdete veškerou potřebnou kosmetiku na líčení a s výběrem těch správných barev vám rádi pomohou drogeričtí poradci.

Nehty – jaké jsou trendy pro nový rok

Hnědá barva horké čokolády a bordó odstín svařeného vína jsou barvy, které budou vládnout letošnímu podzimu, ale jsou silně spojeny s zimními trendy. Vyplatí se tedy věnovat pozornost typickým zimním stylizacím. Letošní zimě bude kromě vzorů nehtů kralovat béžová, třpytivá francouzská manikúra, mléčně bílá a stříbrná. Hnědá manikúra je trend, který plynule přejde z podzimu do další sezóny. Je spojena s teplem, vůní horké čokolády. Nehty v odstínu čokoládově hnědé se hodí téměř ke všemu. V této barvě doporučujeme jednotnou manikúru – vypadá klasicky a elegantně.

Make-up – velmi důležitý prvek stylingu

Během speciálních událostí, jako je Silvestr, karnevalový ples nebo svatba, se vyplatí zapomenout na všechna pravidla, která dodržujete při každodenním líčení. Předpokládá se, že make-up by měl více zdůraznit oči nebo rty, ale na takový večer můžete zdůraznit všechno! Make-up pak může zářit, tento trend se nemění. Důrazně doporučujeme rozjasňující pudry a třpytky. Samolepky? Výrazné barvy? Zlato? Samozřejmě!

Make-up v neonových tónech

Neonové oční stíny jsou nejnovějším trendem v líčení. Vládne zde tyrkysová a fialová, módní je také limetka a fuchsie. Specialisté vnímají, že tento typ líčení musí mít saténový finiš a barva stínů musí být přizpůsobena outfitu a barvě očí. Vrací se také červená rtěnka. Klasická červená rtěnka za vás dokáže udělat celé silvestrovské líčení. Nezapomeňte pečlivě vybrat jeho barvu pro vaši pleť a nezapomeňte si ji vzít s sebou na párty. Vyplatí se koupit špičkový produkt, protože nechceme, aby rtěnka zanechala stopy na skleničkách.

Trendy z roku 2000

Hlavní roli začínají hrát trendy roku 2000. Velmi trendy jsou linky na víčkách různých barev a netradiční geometrické vzory. Odvážné dívky mohou ozdobit celé víčko.

Novinka – lesklé samolepky

Třpytivé samolepky letos použilo několik celebrit. Základní make-up zpevněte kamínky, nalepte je do koutků víček nebo pod ně. Můžete jimi ozdobit i celé oční víčko. Vyžaduje to úsilí a trpělivost, ale výsledek stojí za to.

Nadcházející rok je rokem třpytu

Chcete-li posunout svůj make-up na další úroveň, stačí použít třpytky. Můžete ji nasypat na oční víčko nebo kolem oka. Odvážnější dívky si jím mohou ozdobit celé oční víčko. Třpytky, které se v běžném životě mohou zdát nevkusné, mohou být ideální na Silvestra nebo karneval. Pokud se vám nelíbí lesklá víčka, samolepky, třpytky, zvolte zlatohnědé líčení. Elegantní bude se hodit ke každému outfitu. Tvářenka na tvářích vytvoří efekt sluncem políbené pleti.

Smoky eyes vždy ve formě

Klasické párty líčení, které se vždy hodí. Chcete-li výraznou verzi, sáhněte po metalických a třpytivých stínech. Jedná se o klasický párty make-up, který je v trendu již několik let. Metalické stíny oko opticky zvětší a tmavý finish mu dodá hloubku.

Než se na velkou událost nalíčíte, nezapomeňte pleť řádně hydratovat. Při líčení se pohodlně usaďte a pamatujte na správné osvětlení. Make-up také vyžaduje správnou fixaci.

Související články