Šperky a kameny? Ideální dárek (nejen) k Valentýnu!

Pexels
|
02. 02. 2022
|
Pánové a dámy, marně pátráte po něčem, co by vaší partnerce udělalo radost na svátek svatého Valentýna? Vyřešily jsme dilema za vás!

Tedy… Aspoň trochu. Máme pro vás tipy na druhy šperků, které nikdy nezklamou. A samozřejmě za vás dotyčné dají najevo, že ji máte rádi, vážíte si jí a myslíte si, že je výjimečná. A co víc? Klidně takhle můžete obdarovat i jinou blízkou ženu než jen partnerku. Co takhle potěšit vkusným šperkem maminku ke Dni matek nebo při jiné příležitosti?

Nenechte se zmást, že jsou v oblibě šperky s drahými kameny. Nejde o nic, co by vás stálo jmění, a jakou to udělá radost!

Něco drobného? Prstýnek nebo náušnice!

Pokud má drahá polovička spoustu náramků i náhrdelníků, poohlédněte se po prstýnku. Tenhle jemný a decentní šperk potěší každou milovnici všeho krásného. Prsten s drahým kamenem bude báječným doladěním její větší či menší sbírky a náušnice můžete klidně vybírat tak, aby s prstenem ladily. Když ji okouzlíte tímhle setem, zaručeně vám padne k nohám.

Naše tipy:

_vyr_8261_qq1089r_1-prsten-z-quantum-quattro-a-stribra-rarita.jpg


sperkyakameny.cz

Něco většího? Náramek padne každé ženě

Zatímco muži šperkům, zvlášť těm výraznějším, moc nedají, ženy je obvykle zbožňují, a jakmile si zamilují třeba nošení náramků, máte vždycky vyhráno. Náramky z drahých kamenů mají, stejně jako jiné šperky, ještě báječnou přidanou hodnotu – dokážou nositele ochránit a podpořit!

Naše tipy:

55468_4759_vyr_2071kt450ns-naramek-z-kunzitu-qaa-stribro.jpg


sperkyakameny.cz

Když dárek, tak pořádný? Pak je tu náhrdelník

Náhrdelník s drahými kameny je vysloveně dar pro královnu. Podtrhne ženinu krásu jako žádný jiný a nenechá ji zapadnout v davu. A to si přece přeje každá!

Naše tipy:

_vyr_2683lz800s_2-nahrdelnik-z-lizarditu-a-stribra-rarita.jpg


sperkyakameny.cz

Chcete jen naznačit? Vyberte přívěsek nebo brož

Možná se ostýcháte projevit na Valentýna svoje city, protože se vám ještě nepodařilo navázat s obdivovanou ženou hlubší kontakt. Můžete jen naznačit a k přání a krátkému textu přidat třeba brož nebo přívěšek. Pak můžete sledovat, jestli ho bude nosit. A pokud ano, je to dobrá zpráva!

Naše tipy:

_vyr_8069_jm1028p-privesek-z-jaspisu-mookait-qaa-a-stribra-rarita.jpg


sperkyakameny.cz

Inspirovaly jsme vás? Zamiřte pro dokonalý dárek na www.sperkyakameny.cz a vyberte ten nejvhodnější!

Související články