Pánská taška, do které se vejde vše: Poradíme vám, na co před koupí myslet

CCC
Komerční článek
|
31. 01. 2023
|
Pánské tašky jsou stále více oblíbenou součástí moderních mužů. Poradíme vám, jak vybírat takovou, do které se hravě vejde notebook, telefon, klíče i veškeré další nezbytnosti. Vybíráte dárek svému milému? Sáhněte po praktickém kousku, který neskončí na dně skříně.

I muži mohou milovat doplňky

I když jsou kabelky často spjaty právě s ženami, čím dál častěji je jejich obdoba vídána i u mužů. Zatímco dříve to byly spíše batohy, v čem muži nosili vše potřebné, postupem času se rozhodli i oni ladit zavazadla ke stylům svých outfitům. Prostorná pánská taška unese vše potřebné a navíc skvěle vypadá. Letošní trendy obecně hovoří o prostorných kabelkách i taškách – i páni tak budou právě s takovým zavazadlem absolutně IN. Oblíbenými zůstávají i malé kabelky přes rameno. Pánská taška přes rameno unese tablet, telefon či klíče a, a vy tak můžete vždy mít volné ruce. Ideální je taková kabelka zejména na cestách. Na dovolené či toulkách po městě určitě takový kousek oceníte. Pokud ale chcete nosit tašku den co den a k práci potřebujete vy (či váš milý) spíše notebook, vyplatí se vám určitě sáhnout po prostornějším modelu tašky či brašny.

Jak vybírat pánskou tašku?

Ať už vybíráte pánskou tašku, do které se hravě zabalíte na celý víkend, nebo spíše tašku tak akorát na notebook, v první řadě byste měli myslet na vhodný materiál, ze kterého bude taška vyrobena. Nejtrvanlivějším materiálem je bezesporu kůže. Pro finanční náročnost pořízení nebo morální stránku věci ale čím dál častěji lidé sahají po kožence, což je dokonalá imitace kůže. Weekendery, což jsou v překladu víkendové prostorné tašky, jsou často k vidění vyrobené i z textilie. Popřemýšlejte nad tím, jak často budete tašku nosit, k jakým účelům a čím ji zatěžkáte. Podle toho je pak na místě se rozhodnout, který ze zmíněných materiálů bude tou nejlepší volbou. Ať už jde o tašky dámské, nebo naopak pánské, vždy je dobré sáhnout po kousku, který bude barevně i stylově univerzálním. Zvláště pak v případě, že se chystáte investovat do jednoho kvalitnějšího kousku – časem určitě oceníte, že se černá či hnědá taška hodí absolutně ke všemu. Obléknete-li zrovna džíny a košili, nebo pro změnu basic tričko a plátěné kraťasy, kožená brašna bude vždy skvělým doplňkem.

panske-tasky.jpg


CCC

Kde (nejen) pánskou tašku shánět?

Pokud zrovna vybíráte ideální dárek pro vašeho milého, skvělou pánskou tašku, do které se vejde vše potřebné, najdete na e-shopu řetězce CCC i ve stejnojmenných kamenných prodejnách. V CCC se navíc i hravě obuje celá rodina – ať už tak sháníte tenisky, bačkory pantofle, nebo doplňky v podobě kabelek, tašek i batůžků, právě zde si přijdete na své. Pokud už máte jasno, jaká velikost, tvar i materiál je pro vás tou nejlepší volbou, tak směle do nakupování. Nikdy není škoda udělat radost sobě nebo svým milovaným blízkým.

Související články