Jaké modely džínů ženy nejvíce nosí?

modivo.cz
Komerční článek
|
28. 07. 2022
|
Džíny jsou všestranné oblečení, které z módy nevychází. Ženy i dívky je mohou nosit na tisíc způsobů. Na následujících řádcích si tak povíme, jaké modely džínů budou v letošní sezóně v kurzu. Také se dozvíte, jak jednotlivé kousky kombinovat s dalším oblečením i s módními doplňky, abyste byly dokonalost sama. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Jaké modely dámských džínů budou letos in?

Chcete-li se letos blýsknout, vsaďte na dámské džíny s vysokým pasem. Ty dají vyniknout vaší ženské figuře. Vybírat pak můžete kousky se zúženou i s rozšířenou nohavicí. Praktické zúžení nahrává letní obuvi. In však budou i kalhoty s nohavicí do zvonu. Tento trend se k nám opakovaně vrací. Zaměříme-li se na střih kalhot, budou v kurzu slim fit i regular fit kousky. Slim fit střih bude slušet zejména ženám s normální nebo se štíhlou postavou. Regular fit střih kalhot pak lichotí i ženám, které mají nějaké to kilo navíc. Absolutním trhákem letošní sezóny jsou i džíny s roztrhanými koleny. Jedná se o dámské oblečení, které je prodyšné a z módy nevychází. K zmíněným typům džínů pro ženy se pak hodí i různá letní obuv. Volit můžete módní espadrilky, baleríny nebo sandály. Záleží jen na vás a na vašem jedinečném vkusu.     

jake-modely-damskych-dzinu-budou-letos-in.jpg

Džíny žena
modivo.cz

Jaké barvy džínů zvolit toto léto?

V letošní letní sezóně budou v kurzu přírodní a pastelové barvy. Meruňkové, oříškové i pistáciové džíny tak budou dobrou volbou i pro vás. Módní džíny však mohou mít i klasickou modrou barvu. Na letní dny se hodí zejména světlejší odstíny kalhot. Na večerní rande pak vsaďte na tmavomodrou verzi dámských džínů. Budete neodolatelné! Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou barvy univerzální a dobře je sladíte i s pestrobarevnými svršky nebo s vícebarevnými módními doplňky. Fantazii se meze nekladou. Černá je barva elegantní a opticky vás zúží. Hodí se tedy i pro ženy s plnějšími tvary. Bílé džíny pak vkusně zapadnou i do svěžích celobílých outfitů. Jestli-že máte rády extravagantní kousky, můžete vsadit i na džíny se vzory a s motivy. In budou ty květinové a zvířecí. Romantické duše tak mohou sáhnout po džínách s drobnými kvítky. Kalhoty se vzory a s motivy pak kombinujte už jen s jednobarevnými svršky.    

Do jakých outfitů zakomponovat jednotlivé modely džínů?

Džíny s vysokým pasem a se zúženou nohavicí se hodí k dámským tank topům i k vypasovaným košilím. Nazout k nim pak můžete módní mladistvé sneakersy v kotníčkovém provedení. Díky němu vyniknou boty v celé své kráse. Riflové kalhoty s rozšířenou nohavicí pak vkusně zakomponujete do outfitu se sportovní polokošilí nebo s pohodlným bavlněným tričkem. Volit k nim pak můžete i volnější průsvitné halenky. Celý outfit můžete vyšperkovat dámskými žabkami nebo nízkými sandály. Ty by měly být dobře odpružené. Elegantně pak budou působit kožené modely. Přírodní kůže a džíny se k sobě výborně hodí. Nezapomeňte ale na to, že by měly vaše módní doplňky ladit nejen barvou, ale i strukturou. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit decentně a uhlazeně. V letošní letní sezóně pak pofrčí i kalhoty s tzv. roztrhanými koleny. K těm můžete obléci polo triko s potiskem. Ty budou letos velmi žádané.         

Související články