Ideální neprůsvitné legíny na sport i na doma? Zkuste bambusové!

ecobamboo.cz
Komerční článek
|
21. 02. 2022
|
V tomto článku se dozvíte více o hlavních výhodách a typech bambusových legín a proč by právě legíny z bambusového vlákna neměly chybět ve vašem šatníku.

V šatníku každého z nás by nemělo chybět několik základních kousků, na které se můžete vždy spolehnout. Jedním z takových univerzálních kousků jsou i legíny, které nejsou pouze sázkou na pohodlí, ale také výborným společníkem na sport. Pojďme si vysvětlit, co je na bambusových legínách tak speciální.

Jaké výhody mají bambusové legíny?

Bambusové legíny vám zaručí maximální pohodlí za každé situace. Bambusové vlákno nedráždí pokožku, je prodyšné, hypoalergenní a odvádí vlhkost. Legíny z bambusového vlákna vám tak dopřejí maximální komfort na sport, domácí pohodu, cestování i venkovní aktivity.

Legíny z bambusu na cvičení?

Při sportovních aktivitách není u oděvu důležité pouze pohodlí, ale také to, jak se oblečení dokáže přizpůsobit pohyb. Bambusové legíny splňují všechny tyto požadavky. Bambusové vlákno je funkční materiál pro zimní i letní období. Legíny i po dlouhé době stále drží svůj tvar a látka je i přes svou jemnost velmi silná a pružná.

Jaký typ bambusových legín si vybrat?

Bambusové legíny EcoBamboo si můžete zvolit v klasické dlouhé variantě či délku capri. Výjimkou není ani varianta s vysokým pasem, stahující bambusové legíny či s kapsičkou, která perfektně poslouží při sportování například na klíče.

2.png


ecobamboo.cz

Bambusové legíny místo kalhot?

Debata na téma „Jsou legíny kalhoty“ probíhá již léta. Pravdou je, že pokud zvolíte decentní, neprůsvitné legíny, nemusíte se bát je obléct prakticky kamkoliv. Oproti například bavlněným legínám je bambusové vlákno ještě více jemné na dotek, navíc i 100% neprůhledné.

Ekologické bambusové vlákno

Bambusové vlákno je ekologický materiál, který nezatěžuje životní prostředí. Na výrobu se používá až o 30 % menší množství vody než například na výrobu jiných tkanin. Navíc je bambus 100% rozložitelný. 

Vyzkoušejte bambusové legíny a přesvědčte se o jejich pohodlí a praktičnosti.

Související články