Denimové trendy v roce 2021 pro plnoštíhlé. Šik budou i nadměrné velikosti

Pexels
|
19. 03. 2021
|
Ačkoli na přehlídkových molech se to hemží štíhlými až vyhublými modelkami, mnohem větší zastoupení mají ve společnosti plnoštíhlé ženy. Ty ale musí o to víc přemýšlet nad střihem a provedením svého oděvu a případně volit nadměrné velikosti.

A stejně jako o halenkách nebo šatech to platí o džínách a denimové módě vůbec. Víš, co je tenhle rok in a co by ti nemělo v šatníku chybět? Pojďme se na to společně podívat.

Džíny ve skinny střihu? Těm odzvonilo!

Kdo nechodil v předchozích letech ve skinny džínách, ten byl nevýslovně out. S rokem 2021 se ale tenhle trend láme a na scénu se vrací rovné nohavice i ty rozšířené do zvonů. Stejně tak je letos sázkou na jistotu vyšší pas, což ocení nejen znalci módy, ale v chladnějším období i tvoje ledviny. To je celkem dobrý důvod navštívit e-shop s velkým a hlavně aktuálním výběrem modelů.

Velké slovo v tom, jestli jsi trendy oblečená, hrají dobře známé zvonáče, jen se teď prodávají pod názvem flare jeans. Na rozdíl od těch, které se nosily pár let zpět, ty moderní by měly odhalovat kotníky.

Jako v pytli i oblečená neoblečená

Na výsluní se letos dostávají i džíny pytlovitého tvaru, i když tady je třeba dávat dobrý pozor na to, s jakou postavou do nich hodláš vlézt. Pro plnoštíhlé je to skvělá zpráva, protože v takových džínách se dá zamaskovat nějaké to nadbytečné kilo, aniž by snaha o to byla jakkoli patrná. Je budeš muset zalovit v nadměrných velikostech, aby ti tenhle střih džínů nebyl upnutý.

Džíny by sis měla vybírat hlavně v tmavších, opticky zeštíhlujících barvách, a to i navzdory faktu, že rok 2021 je rok seprané modré.

Další fascinujícím trendem, který se do letošního roku přelil z toho loňského, budou děrované džíny, takže můžeš klidně chodit oblečená neoblečená a budeš dokonale in. Jen si musíš dát pozor na střih nohavic, protože i tady platí, že skinny džíny už mají to nejlepší za sebou. Až si budeš vybírat, určitě se zaměř na to, aby měl vybraný model rovné nohavice.

jeans-828693_1280.jpg

Děrované džíny tu byly už loni, letos ale musí být širší.
Pixabay
Rovné nebo volné nohavice, to je oč tu letos běží.

Řekni, kdo jsi. Nášivkami!

Letos pofrčí i nášivky, které si můžeš buď koupit, nebo klidně sama vyrobit. Pro šikovné ruce to nebude problém a můžeš tak jednoduše vyjádřit svoje názory nebo třeba hobby. My ostatní si můžeme pořídit džíny s ozdobnými nášivkami, které toho o nás ale nevypoví víc, než kde jsme nakupovali, a nášivky ze svých džínů budeme vídat i na džínách spousty dalších nositelek.

Denimové košile a bundy budou všude kolem nás

Kromě džínů tu v roce 2021 budou i denim košile. A klidně si můžeš vzít obojí naráz, budeš jednoduše za hvězdu! Tvého partnera možná nepotěší, že ženy budou moct nosit i pánské denim košile, a to zhruba o dvě čísla větší, než by samy potřebovaly. Jestli nemáš na rozhazování, prostě si ji občas půjčíš…

Teenageři museli mít před lety „džísku“, protože jinak byli totálně out, dneska to platí o nás dospělých. Dobrá zpráva je, že džínovou bundu, o níž je řeč, nevyužiješ jen letos, protože jde o ukázkově nadčasový kousek, který se bude hodit i do dalších několika pětiletek.

Neboj se nových trendů!

Denimové trendy pro rok 2021 jsou odlišné od těch předchozích, není ale třeba se jich bát. Na první vyzkoušení to nemusí být úplně ono, na pohodlné modely, které jsou letos ve hře, si ale rychle zvykneš. Přejeme šťastnou ruku při jejich výběru!

Související články