5 módních stylů s dámskými teplákovými soupravami

Bigstockphoto
Komerční článek
|
28. 12. 2021
|
Mohlo by se zdát, že v éře práce na dálku už před námi styling tepláků neskrývá žádná tajemství.

Pokud však uvažujete o teplácích jako o součásti vašeho domácího oblečení, nápadití blogeři a fashionisté zařazují tepláky do souprav, které lze nosit do práce, na setkání s přáteli i na zimní dovolenou. Dokazují tedy, že v nenápadné teplákové soupravě můžete vypadat mimořádně stylově! Jak tohoto efektu dosáhnout? Vysvětlujeme!

1. Kontrastní - motorkářská bunda a vlněné doplňky

Kožené oblečení okamžitě dodá vzhledu rockový styl – a tepláky nejsou výjimkou! K teplákům zvolte top v podobném odstínu: může to být oversize košile, svetr nebo pletená mikina. Nohavice oblečte do kotníkových bot nebo kozaček, oblečte si bundu typu ramoneska a celek doplňte velkým měkkým šátkem. Zde je recept na kontrastní kombinaci, která se vždy hodí!

2. Sport - péří a tepláky

Péřové bundy již několik sezón neztratily na popularitě – a není se čemu divit. Jsou hřejivé, efektní a dostupné v tolika barvách: každý si najde to své. Pro sportovní outfit zvolte sneakersy a oblíbenou péřovou bundu k teplákům a celek doplňte baseballovou čepicí nebo pletenou čepicí. Pro vyvážení oversize střihů dejte pod sako svůj oblíbený top (např. s módním rolákem).

3. Casual - na nákupy i do kanceláře

V pouliční módě byly vždy dodržovány kombinace sportovního stylu s klasickou elegancí. Aby módy navíc rozbily tuhé kancelářské soupravy, používají oversize (často až limitní) střihy, které si hrají s kontrastem. Díky volnému přístupu k doplňování outfitů vypadají extrémně pohodlně a rychle si podmaní srdce milovníků módy. Ukazuje se, že tepláky v kombinaci se sakem nebo vlněným kabátem vypadají skvěle. Doplněné o klasický rolák, módní brýle a kabelku i oblíbené tenisky se budou hodit do kanceláře, na schůzku i na kávu do města!

4. Pohodlné - zimní vrstvy v nejmódnější edici

Micro trend, díky kterému budete cítit ještě lépe a tepleji, je nošení svetru přes kabát - ten má nahradit klasický, pletený šátek. Tepláky jsou pro tento typ kombinace jako stvořený! Celý outfit pak získá jemnost a vypadá velmi stylově.

5. Nadčasové – zvolte klasiku

Kožené oblečení je nadčasová volba, odolná vůči měnícím se trendům a ubíhajícím letům. Vypadá krásně, hodí se téměř ke všemu a nesjíždí z dráhy! Tentokrát místo klasické bundy ramones navrhujeme koženou bundu s ovčím kabátem. Dámské teplákové soupravy, velký kožešinový kabát a sněhule jsou setem, který vás nezklame - vzhledově i funkčně.

Módní stylizace s dámskými teplákovými soupravami - každodenní pohodlí

Milované teplákové soupravy se každý den zabalí a poskytují pohodlí, teplo a měkkost. Časy, kdy jste se ve jménu módy museli zahalit do korzetu, nosit nehorázně nepohodlné boty nebo v zimních dnech mrznout, jsou pryč – je čas na pohodlí, které má být všude! Pokud vás přesvědčily nápady na styling s teplákovými soupravami, ale stále vám chybí kalhoty na experimenty, podívejte se na akční ceny v Ozonee a vyberte si model pro sebe! Zkontrolujte: https://ozonee.cz/cze_m_Zeny_Kalhoty_Teplaky-5118.html

Související články