Zubní fazety – podle čeho vybírat kliniku estetické stomatologie?

Shutterstock
|
18. 01. 2023
|
Byla by chyba vybírat ordinaci estetické stomatologie výhradně dle ceny. Přece jen, úsměv je důležitou součástí našeho života a přejeme si, aby vypadal maximálně přirozeně a zdravě.

Abyste tohoto dosáhli, je nutné konzultovat nasazení zubních fazet s pracovištěm, které:

  • Používá ke zhotovení zubních fazet kvalitní keramiku.
  • Fazety zhotovuje moderními způsoby, tj. fazety jsou maximálně tenké, odolné a vypadají přirozeně.
  • Má s aplikací zubních fazet bohaté zkušenosti.
  • Kromě samotných fazet nabízí i jiné zákroky estetické stomatologie. Ne vždy je nutné aplikovat fazety na všechny viditelné zuby, v některých si lze k dokonalému úsměvu dopomoci např. bělením zubů či rovnátky. Zároveň získáváte partnera, který vám je schopen nabídnout komplexní péči v oblasti estetické stomatologie i v budoucnosti.

Výše uvedené body beze zbytku splňuje klinika estetické stomatologie DentaLabs s.r.o., jejíž pracovníci byli v uplynulých letech autory více než 9 000 nových úsměvů. Zhotovení zubních fazet v DentaLabs s.r.o. lze rozdělit do následujících tří bodů:

  1. Úvodní bezplatná a nezávazná konzultace, na které vám pracovníci DentaLabs s.r.o. zhotoví 3D vizualizaci úsměvu. Dále Vám pracovníci zhotoví plán proměny vašeho úsměvu a jeho financování, přičemž cenu zubních fazet si lze rozložit do nízkých měsíčních splátek.
  2. Příprava zubů na aplikaci zubních fazet, zhotovení samotných zubních fazet.
  3. Vyleštění a nabroušení zubních fazet do konečné podoby. Váš úsměv je hotov!

Více informací o aplikaci zubních fazet v DentaLab s.r.o. najdete na internetových stránkách https://www.dentalabs.cz, kde je rovněž umístěn formulář pro sjednání úvodní bezplatné a nezávazné konzultace. Zubní fazety na míru můžete mít díky DentaLabs s.r.o. již do 48 hodin!

Související články