Její Veličenstvo pivoňka. 5 voňavých parfémů pro ty, které ji milují!

Komerční článek
|
30. 08. 2021
|
Krásné a uhrančivé pivoňky kvetou koncem května a začátkem června. Díky růžovým květům se můžeme těšit z uhrančivé vůně, kterou si můžeme v podobě parfému neustále nosit v kabelce.

Armani Privé Pivoine Suzhou, Giorgio Armani

Náš žebříček top 5 pivoňkových vůní otevírá vůně Armani Privé Pivoine Suzhou od známé značky Giorgio Armani. Tento parfém je věnován čínskému symbolu říše – pivoňce, která značí hojnost a štěstí. Právě krása kvetoucích čínských zahrad inspirovala tuto jedinečnou vůni. Ženský smyslný parfém od Giorgio Armani pro vás může být naprosto ideální. Smyslná vonná kompozice se otevírá tóny šťavnaté maliny, mandarinky a pikantního růžového pepře. V srdci ucítíte tóny elegantní růže a pivoňky. Ambra, pižmo a pačuli dovršují celou kompozicii. Široký výběr parfémů najdete na https://makeup.cz/categorys/3/.

Miracle Secret, Lancôme

Parfémovanou řadu Miracle doplňuje smyslná vůně Miracle Secret. Je elegantní, něžná, smyslná, krásná a určená ženám, které chtějí podtrhnout lehkost a elegantnost svého vzhledu. Na začátku ucítíte tón bergamotu a hrušky. Květinové srdce ukrývá jasmnín, pivoňku a růže. Základ vůně vás zaujme vanilkou, ambrou, cedrem a pižmem.

Kenzo World, Kenzo

Smyslná vůně v neobyčejné lahvičce. To je Kenzo World od populární značky Kenzo. Tento parfém ztělesňuje svobodnou a nezávislou ženu, která ví, čeho chce v životě dosáhnout a kráčí tím správným směrem. V úvodu na sebe upozorní šťavnaté tóny maliny, které podtrhne elegantní jasmín. Srdce překvapí svěžími tóny pivoňky. Na závěr na vás čekají tóny ambroxanu.

Dolce Peony, Dolce&Gabbana

Světoznámá značka Dolce&Gabbana se rozhodla vydat květinovou parfémovanou řadu pro ženy. Parfémovaná voda Dolce Peony se stane ozdobou nejen vašeho toaletního stolku, ale i vašeho vzhledu. Ze začátku vás uvítají tóny bramboříku, bergamotu, hrušky a růžového pepře. Květinové srdce obsahuje tóny pivoňky, frézie a růže. Základ ukrývá jantar, pačuli a švestku.

Sweet Peony, Montale

Sweet Peony je nádherná ovocně-květinová vůně od značky Montale. Na úplném začátku ucítíte tóny rozkošné pivoňky, kterou v srdci doplní broskev, jasmín, kokos a růže. Smyslný základ obsahuje karafiát, kávu, santalové dřevo a vanilku.

Související články