Jak zůstat krásná během vánočního shonu?

herbalife.cz
|
12. 12. 2019
|
Během předvánočního a vánočního období je složité o sebe pečovat a být stále tak krásná, jako po zbytek roku. Není to však nemožné! S našimi beauty tipy to zvládnete!

Toto období je opravdu hodně rušné a stresující. Je potřeba koupit a ozdobit stromeček, poslat vánoční přání, upéct cukroví a nakoupit dárky. Vyčerpávající je nato jenom myslet! Navíc vás čeká účast na svátečních večírcích. Skvělý outfit je potřeba podpořit i perfektním vzhledem.

Už žádné polibky

Večírky jsou plné polibků. Líbáme se při vítání, líbíme se při loučení a líbáme se pod jmelím. Poslední věcí, kterou chcete dělat, je strávit celou noc tím, že znovu a znovu nanášíte rtěnku. Pamatujte, že každému členovi rodiny, kterého políbíte na tvář, necháte trochu rtěnky. Aby rtěnka zůstala celou noc neporušená, použijte matnou, nikoli lesklou variantu.

Nejprve naneste na rty vrstvu oblíbeného balzámu na rty, abyste je udrželi hydratované. Poté naneste svůj oblíbený odstín matné rtěnky. Vaše rty budou vypadat krásně mnohem déle.

Perfektní nehty

Naše ruce během Vánoc dostávají pořádně zabrat. Balení dárků, pečení cukroví, vaření nebo jen hraní na sněhu není pro naši manikúru nejlepší. Ale kdo má čas se před Vánoci zastavit a dojít si na manikúru? Pokud se vám náhodou ulomí nehet a zničíte perfektní lak, nedělejte si starosti. Vezměte třpytivý lak na nehty a nehet jím přetřete. Třpytky krásně skryjí nedostatky a navíc se k Vánocům skvěle hodí.

Sbohem poletující vlásky

V zimě je složité udržet si hladký a lesklý účes. Suchý vzduch, mrazivé počasí, fénování, čepice a klobouky perfektnímu vzhledu příliš nenahrávají. Je běžné, že vám kolem hlavy poletují malé vlásky. Není to problém, když jste doma, ale ve společnosti o to moc nestojíte. Ideální je mít vždy s sebou lahvičku s rozprašovačem, v kterém máte vodu. Stačí vlasy rozčesat, navlhčit a vlasy budou držet. Uhladit je můžete i zubním kartáčkem.

Řasenka patří na řasy

Dlouhé, krásné řasy jsou korunou bezchybného líčení. Když spěcháte, abyste se nalíčili, poslední věc, kterou potřebujete, je špatně nanesená řasenka. Vždy používejte kleštičky na řasy, abyste svým řasám dodali vzhled, který si zaslouží. Při nanášení řasenky buďte opatrní, abyste si nezničili zbylé líčení. Není nic horšího než obtisknutá řasenka. Zkuste si na víčko položit lžíci, když líčíte řasy. Pokud dojde k neštěstí, skončí barva na lžíci a ne na vašich víčkách.

Slavnostní účes během chvilky

Na kadeřníka nemáte čas, ale zoufale potřebujete okouzlující účes? Sčešte vlasy do volného copu, elegantního culíku či do drdolu. Pak účes ozdobte zářivým šperkem. Zajistěte ho několika sponkami a lakem na vlasy a vaše vlasy budou perfektní celý večer. Jednoduchý účes můžete jednoduše povýšit, když přidáte trochu třpytu.

Související články