Podle čeho bys měla vybírat wellness pobyt a co všechno na něm zažiješ?

Komerční článek
|
15. 05. 2017
|
Taky občas cítíš, že už to nedáváš? Tvůj to-do list neustále generuje nové položky, přítel si stěžuje, že nemá vyžehlenou košili a na józe jsi nebyla už půl roku? Bolest hlavy a zad se pomalu stala součástí tvého života? Sbal si kufřík a nech všechno za sebou, každý občas potřebuje vypnout. I ty.

S kým vyrazit

Na načerpání nové energie bohatě stačí dva tři dny. Hlavní zásada ovšem zní: Práci nech doma! Zapomeň na notebook, ten na tebe hezky počká doma, stejně jako partner, jestli se mu nechce jet s tebou. Zkus obvolat své kamarádky a zeptat se jich, jestli se náhodou právě nenachází v podobné situaci jako ty. Vsadíme se, že se nějaká dobrá duše, která ti na wellness víkendu udělá společnost, objeví. A když ne? Nevadí. Hoď si do kufru oblíbenou knížku a vydej se na dobrodružství sama. Perfektně si odpočineš, a navíc posílíš své sebevědomí. A kdo ví? Možná potkáš zajímavé lidi, kterých by sis jinak ani nevšimla.

Kam budou směřovat tvé kroky?

Říkáš si, že takový wellness víkend je sice pěkná představa, ale kde na něj máš vzít peníze? Na tento odpočinek rozhodně nemusí padnout polovina tvé výplaty. Mrkni na slevové portály, například na Slevydnes.cz, a prozkoumej jejich nabídku. Určitě najdeš mraky pobytů v České republice téměř za hubičku. Než se do téhle pátračky pustíš, pořádně si ujasni, co vlastně hledáš. Zkus si odpovědět na náš malý seznam otázek:

  • Kam se chceš podívat?
  • Jak se tam dostaneš?
  • Jaké procedury bys ráda vyzkoušela?
  • Kolik do výletu hodláš maximálně investovat?
  • Chceš něco podnikat, nebo se jen hýčkat?
  • Jak se budeš stravovat?

Až odpovíš na tyto otázky, tak si na webu Slevydnes.cz můžeš přesně vyfiltrovat pobyty v České republice podle svého gusta.

Co všechno na tebe čeká?

Pořád si ještě nejsi jistá, jestli do toho máš jít? Tak na chvíli zavři oči a zkus si představit, co všechno tě čeká: krásný hotýlek, kde s tebou všichni budou jednat jako s princeznou - žádné uklízení, žádné vaření, žádná práce. Až si vybalíš své věci a odpočineš si po cestě, přijde na řadu první procedura. Co takhle uvolňující masáž? Rašelinový zábal nebo snad sauna? Záleží jen na tobě. Po proceduře nastane čas na přípravu. Kam? Přece na delikátní večeři, kterou pro tebe někdo nachystá. Krásně se upravíš a užiješ si večer. 

Související články