Na rande se zářivým úsměvem. A nejen s ním!

shutterstock.com
Komerční článek
|
07. 12. 2016
|
Určitě nám dáte za pravdu, že nejen každá žena, ale i muž touží vypadat přitažlivě. V případě, že vás čeká první rande s ženou či mužem snů, tak o to víc. Jak se připravit na první rande a zaujmout? Přesně o tom budou dnešní řádky. Možná vás inspirujeme a něco z našich rad a tipů využijete. Hodí se pro obě pohlaví.

Okouzlete úsměvem

Úsměv je symbol radosti a štěstí, vědecky bylo podloženo, že podporuje pozitivního ducha a kladně ovlivňuje psychiku. Zkuste pro tento okamžik hodit všechny starosti za hlavu a vykouzlete zářivý úsměv na tváři. Samozřejmě úsměv samotný sám o sobě nic nesvede a důležité je mít čisté zuby a svěží dech. K tomu, aby byl opravdu úsměv zářivý, vám pomohou levné bělící pásky. Vykouzlit úsměv, v němž by vaše zuby nesly nevzhledné stopy po kávě či vínu, by příliš přitažlivě nepůsobilo. Ženy si musí dát pozor také na rtěnku, kterou lze snadno obtisknout na zuby.

Pozornost věnujte svým vlasům

Záleží-li vám na schůzce opravdu hodně, dopřejte pořádnou péči i svým vlasům. Nejde pouze o dokonalý účes, ale především o zdravě vyhlížející vlasy. Kadeřnictví v Brně či jiném městě, které máte blízko, vám zaručí jednak dokonalou barvu, kvalitní sestřih, ale i slušivý účes podle tvaru vašeho obličeje. Nebojte se ptát. Ne nadarmo se říká – líná pusa, holé neštěstí. Důležité je i pravidelné zastřihávání konečků a to platí rovněž pro obě pohlaví. O vlasy se má pečovat stále, nejen ve výjimečných situacích, jako je první rande.

Ozdravte svoji pokožku

Když dorazíte na rande s perfektně vybělenými zuby, hezky upravenými vlasy, a přesto budete vypadat unaveně a mdle, příliš druhou osobu neoslníte. Pokuste se dodržovat pitný režim a používat vhodné kosmetické prostředky. Muži by měli myslet i na správné holení. S pupínky a zarudlou pokožkou moc sexy vypadat nebudete. To, že budete připravení ve všech směrech, ovlivní i vaši psychiku a budete mnohem více v pohodě. Ženy by to neměly přehánět s make-upem. Méně mnohdy znamená více. 

Zaujměte oblečením

Ano, pravdou je, že se říká, že „šaty dělaj člověka". Je to záležitost, které si každý všimne na první pohled. Oblečení chtě nechtě ovlivní vaše okolí. Na první rande nemusíte vyrazit nažehlení a jako do divadla. Naopak zvolte takové oblečení, ve kterém se budete cítit pohodlně, ale nebude vám chybět šmrnc. Nabízíme vtipná trička a věřte, že mnohdy vypovídají o vás mnohem víc, než si myslíte. Trička či mikiny s potiskem mohou nést vtipný obrázek či nápis. Zvolte takové, které nejvíce ladí s vaší osobností.

bigstock-fashion-model-girl-isolated-ov-126104423.jpg

Šaty dělaj člověka - to se vážně neříká nadarmo.
bigstockphoto.com
Oblečení o člověku hodně napoví. Neznamená to ale, že bys měla nosit něco, co ti není příjemné.

Místo prvního setkání

Jestliže jste to právě vy, kdo vybírá místo pro první schůzku, rozhodně nepodceňujte jeho výběr. Mnohdy je ideální vzájemná domluva, než šlápnout vedle. Překvapení v podobě nevhodného místa by nebylo příjemným zážitkem ani pro jednu stranu. Stačí se držet pravidla, že místo pro první rande nemusí být zrovna akční. Chcete se přeci jen vzájemně poznat, sblížit se, narušeně si povídat. Právě tomu přizpůsobte vhodné místo. Třeba v kině se toho o sobě nejspíš moc nedozvíte. 

Související články