Víte, co bude letos IN? Toto vám v šatníku nesmí chybět

www.pixabay.com
Komerční článek
|
24. 07. 2019
|
Ani jsme se nenadáli a z roku ubíhá jeho druhá polovina. A jsou zde měsíce plné tepla a slunce. Dopřejme svěžest léta i našemu šatníku. Přinesme do něj letní rozmanitost barev, střihů a doplňků. Jak si však správně vybrat? Zde je pár tipů, díky kterým budete (nejen) v létě nepřehlédnutelná.

Overaly

Přestože overaly byly trendy už během minulé sezony, asi ještě nikdy nebyli módní tvůrci tak kreativní jako letos. Ať jste jakýkoli typ, sportovní či elegantní, vintage, romantický nebo minimalistický, najdete si ten svůj. Overaly doslova zahltily módní blogy, butiky a samozřejmě i e-shopy. Dlouhé i krátké, elegantní overaly s krajkou, či pohodlné z měkoučké džínoviny. Rozmanité střihy i vzory. Proužky, puntíky, květinové vzory i zvířecí motivy. Nemusíte se omezovat, ani co se týče barev. Bílá, černá, pestré odstíny červené či modré. Nebo kombinace toho všeho.

Krásné a kvalitní overaly známých značek nabízí i internetový obchod About You. V jeho nabídce najdete množství kousků za velmi příjemné ceny. Pokud navíc využijete About You slevy, výsledná suma v nákupním košíku vám nedovolí váhat ani sekundu.

Maxi šaty a sukně

Spojení krásy a pohodlí ani letos z módy nevyjde. Maxi šaty a sukně jsou tu pro ty z vás, co chtějí vypadat žensky a smyslně, ale zároveň nechtějí upustit ze svých nároků na pohodlí. Den je přece příliš krátký na to, abychom se omezovali těsným či nevhodně vybraným outfitem.

beauty-863439_960_720.jpg

Jednoduché, jednobarevné nebo oslňující pestré. Na ramínka či bez nich. S krátkým i dlouhým rukávem. Se svůdným dekoltem nebo decentní bez něj. Toto vše najdete na online stránce Zoot, HM nebo Urbanstore. Pokud navíc využijete slevové kódy Zootslevový kód Urbanstore nebo HM slevy, těšit se budete nejen ze skvělého trendy kousku, ale také z výhodné koupě.

Bambusové kabelky

Jednou z největších novinek tohoto roku jsou bambusové kabelky. Pokud patříte k milovnicím módy a aktuálních trendů, minimálně jednu takovou kabelku musíte v šatníku mít. Jejich tvůrci popustili uzdu fantazii, a tak kromě kabelky klasického čtvercového či obdélníkového tvaru můžete sáhnout po originálnějších kouscích. Váš outfit může dotvořit nejen kulatá kabelka nebo kabelka ve tvaru vějíře, ale dokonce i malého bambusového prasátka. Pokud si vyberete to nebo ono, jedno je jisté, s kabelkou z bambusu budete nepřehlédnutelná. Kabelky jsou totiž překrásné, nápadité a ekologické.

Oválné brýle

Aby náš vzhled byl dokonalý, potřebujeme ho doladit těmi správnými doplňky. Letos určitě nezapomeňte na stylové oválné brýle. Look padesátých let je zpět. Vyberte si ty, které z vás udělají bohyni jako z bondovky. Padesátá léta přinesla inspiraci, ale tento rok nabízí nekonečné možnosti stylových rámů a jejich barevného provedení. Nedržte se ve stínu. S trendy oválnými brýlemi se nemusíte bát nastavit tvář slunci a vrhnout se na nové letní dobrodružství.

Nejvíce IN je ohleduplnost

Nikdy nebyla vhodnější doba se spojit v duchu myšlenky záchrany naší planety.

Na začátku stojí tvůrci módního průmyslu, kteří pomalu mění své zaběhlé procesy a snaží se přistupovat k výrobě svých produktů s větším ohledem na životní prostředí. A na konci dlouhé cesty jsme to my, nákupní maniačky. Máme na výběr. Zvolme si zodpovědnost. Podporujme ty módní designéry, kteří upouštějí od výrobků vyrobených z pravé kůže či kožešiny. Dbejme na etiku. Společnými silami můžeme vytvořit zdravější módní průmysl, který však nebude chudší na nápady, krásu a rozmanitost. Váš šatník rozhodně nebude zet prázdnotou. Naopak, přibydou do něj nádherné kousky, které nezatíží naši planetu. Vaše radost z nich tak může být dvojnásobná.

Související články