Perfektní plavky pro každou postavu? Vyber si ty své!

|
01. 06. 2016
|
Postava tvaru hrušky, plavky pro velká prsa, pro plnoštíhlé… Poradíme vám, co si na letošek vybrat tak, aby vám to slušelo a abyste zazářily na každé pláži.

Plavky pro široké boky

Máte postavu tvaru hrušky? Výběr plavek není zas tak složitý. Stačí vybalancovat proporce. Upozorněte proto na horní díl plavek - jasnější barvou, třásněmi nebo speciální aplikací. Ta odtáhne pozornost od větších boků.

 

 

 

Plavky pro velká prsa

Možná vám kamarádky závidí, vy ale víte, že sehnat bikini pro velká prsa není legrace. Vy potřebujete něco úplně jiného než kolegyně s širokými boky. Poutat pozornost k hrudi je totiž nesmysl. Pro vás je důležitá podpora a neřvavý top.

 

 

 

Kočky jsou na Facebooku a Instagramu. Už je sledujete?

Plavky pro malá prsa

Jestli máte spíš atletický hrudník, nemusíte si zoufat. Na vaši postavu je totiž mnohem větší výběr než na vybavenější kamarádky. Vašimi spříznenými prvky volány, trojúhelníkové topy a horní díly s push-up efektem. Vybírat můžete i mezi divokými barvami a zajímavými střihy - nemusíte se totiž bát, že vám ve vlnách vypadne náklad.

 

 

 

Plavky pro plnoštíhlé

Kus ženské se musí ocenit hezkými plavkami. Silnější postava vyžaduje vytvarování přesýpacích hodin. Nemusíte se bát ani bikin, jen je potřeba déle a lépe vybírat ty, které poskytnou podporu a pomohou zpevnit vaše tělo. Skvěle se pro vás hodí retro kousky, plavky s vyšším pasem nebo efekt color blockingu.

 

 

 

Plavková sezóna se blíží: Jak se nezbláznit z diet?

Plavky pro milovnice módy

Dobře, tohle není zrovna kategorie týkající se postavy. Ale je úplně stejně důležitá. I letos zazáříte s jednodílnými plavkami - ideálně se zajímavým vzorem a výkroji. Specializované fashion weeky propadly bikinám, po kterých budete mít podivně opálené pruhy všude možně. A za pozornost také stojí originálně řešené topy. Prostě všechno - jen ne průměr!

 

 

 

Související články