Nevíš, co na sebe? Žádný strach, víme to my! Inspiruj se

www.bigstockphoto.com
|
26. 09. 2017
|
Podzim je tu a ty asi přemýšlíš nad trendy. Možná víš, které kousky právě frčí, ale nevíš, jak je sladit dohromady. Nepanikař, od toho jsme tu my. Poradíme ti a doporučíme, kam se na nové hadříky a botky mrknout. Čti dál!

Ach, ten nesmrtelný denim

Denim, džínovina. To je prostě evergreen všech šatníků, dámských i pánských. Džíny se dnes dají nosit při spoustě příležitostí, ale nejčastěji je stále oblékáme do práce. Byla by škoda hodit k nim na sebe jenom obyčejné tričko, i když to samozřejmě není chyba. Můžeš ale docela klidně přidat i jiné kousky a zazářit kdekoli, kam jen vkročíš. Začít můžeš právě v práci.

A pozor, zdaleka nejde o džínové kalhoty nebo kraťasy, ale taky o slušivé sukně nebo šaty, k nimž si můžeš vzít i tričko s delším rukávem a teplejší punčochy. Zakonči to svetříkem a nech se obdivovat od rána až do večera.

Hodně populární jsou také dámské denimové košile. Ty je zase lepší vzít k látkovým kalhotám, ale to záleží na tobě. Denim je prostě pohodlný, dobře se nosí, je praktický a pořídit ho můžeš v různých odstínech. Proto ho pořád tak milujeme!

bigstock-old-jeans-background-texture-v-188922568.jpg

Hurá na moře!

Ne, teď nemyslíme, že by sis měla urychleně vzít dovolenou a vypravit se na loď. Stačí, když vneseš pohodového ducha letního dovádění a plaveb do všedních dní – třeba skvělým outfitem s námořnickým motivem. Pruhy, kotvičky a kormidla jsou in, tak se neboj je vhodně zkombinovat. Naprosto dokonalou volbou je kombinace džínů, trička s námořnickým motivem a pruhovaného blejzru, vše sladěno do modré… Budeš kočka! Tedy ještě větší kočka, než jaká už jsi.

Přichází čas na vyšší botky

Abychom neustrnuly jen o oblečení, určitě se porozhlédni i po nějakých vyšších botkách. Zalovit můžeš v neutrálních barvách, ale neboj se ani experimentů! Červená a růžová jsou in i v oblasti obuvi, takže můžeš jenom získat body za to, že nejsi tuctovka.

Oblečení a obuv, to je zábava!

Neboj se zkoušet různé styly a typy oblečení. V čem se necítíš dobře, vyměň za něco jiného. Bude to lepší než nosit stále to samé a být jako šedá myška, když můžeš být letos na podzim úplnou královnou! 

Související články