Dárek k Valentýnu pro ženu. Se šperkem se nedá šlápnout vedle!

Shutterstock
|
17. 01. 2023
|
Valentýn se přiblíží dřív, než by se mohlo zdát, a byla by škoda nechávat vymýšlení a shánění pěkného dárku na poslední chvíli. Pak by to nemuselo dopadnout dobře.

Když si ale dáš záležet a dáš tomu čas, vybereš dáreček v klidu a tak, aby k obdarované opravdu padl, bude to absolutní pecka a romantika bude zaručena.

Jak na to, aby nešlo o šperk, který by se dal dát komukoli? Chce to něco, co vyjádří tvoji náklonnost a co zároveň řekne něco co obdarované nebo jí s něčím pomůže. A když to ke všemu bude krásné a bude ji to zdobit, zaboduješ. Tomu všemu odpovídá šperk s drahým kamenem!

Šperky a kameny jsou skvělou volbou k mnoha příležitostem – k narozeninám, k Vánocům nebo jen tak z lásky. Valentýn je další šancí, jak někomu udělat radost a ještě mu vyjádřit city. Tady jsou naše tipy, co vybrat!

Srdce z lásky

Tohle je absolutní sázka na jistotu. Srdce z lásky se nedá odmítnout, ale hlavně se bude líbit. Jakmile budeš mít jasno v tom, že tohle je první krok ke skvělému dárečku, promysli, jestli má dotyčná radši náhrdelníky se srdcem, samotné přívěsky ve tvaru srdce, náramky s přívěskem nebo ji nejvíc potěší náušnice ve tvaru srdce.

_vyr_6935_ed3350p-privesek-z-epidotu-a-rhodiovaneho-stribra.jpg

Tenhle šperk rozhodně potěší!
sperkyakameny.cz

Pak přijde na řadu další krok – správně vybrat drahý kámen, který bude šperk tvořit. Snad nikdy nemůžeš udělat chybu, tak se toho neboj. Jde hlavně o to, co má kámen pro nositelku udělat, v čem jí má pomoct.

Tady je jen drobná ukázka:

  • Karneol přináší štěstí, učí nás užívat si přítomnost, probouzí v nás kreativitu, pomáhá při neplodnosti a impotenci, stejně jako s křečovými žilami, revmatem nebo nemocnými ledvinami.
  • Larimar pomáhá získat nadhled nad věcmi, dodává nám sílu řešit problémy, na které se cítíme krátcí. Dokáže aktivovat sebeobranné reakce. Pomáhá při onemocnění horních cest dýchacích a při léčbě kostních nemocí. Taky podporuje činnost mozku.
  • Ametyst brání nositele před psychickými útoky a pomáhá zbavit se závislostí. Chrání před nočními můrami, je vhodný pro všechny, kteří mají hlavu tolik zaměstnanou, že se jim těžko spí. Dokáže mírnit i ten nejhlubší žal, pomáhá při neurózách a migrénách.

_vyr_7358_jm2361ns-naramek-z-jaspisu-mookait.jpg

Tenhle náramek je úžasně decentní a ženu potěší.
sperkyakameny.cz

Párové náramky

Valentýn je taky ideálním okamžikem, kdy můžete ukázat, že k sobě patříte a že budete jen rádi, když to všichni uvidí. Perfektní jsou k tomuhle účelu párové náramky – každý z vás bude nosit jeden a nejenže oba pocítíte moc drahých kamenů, ale taky si na sebe okamžitě vzpomenete, jen co se na náramek podíváte.

55468_3106_55468_2110_vyr_1658ll317ns_1-naramek-z-lapisu-lazuli-a-perel.jpg

Párové náramky ukážou, že k sobě patříte.
sperkyakameny.cz

Ke každému pánskému náramku je do páru dámský, který se vyznačuje jemnějším provedením, aby ženě padl na ruku a dokonale ji ozdobil. Co takhle třeba náramek z lapisu lazuli, který napomáhá k vnitřní harmonii a zmírňuje pocity strachu a nejistoty?

Kameny mají úžasnou moc, a když nějaký daruješ, dáváš tím najevo, že dotyčného znáš a chceš pro něj jen to nejlepší. A jaký by mohl být lepší dárek k Valentýnu než právě takový?

Související články