Vychutnej si léto s MARK Face and Body

Mark
|
08. 06. 2017
|
Ani ty ses nemohla dočkat prvních letních dnů? Aby ti radost se slunečných dnů, paprsků a přicházejícího léta vydržela co nejdéle, důkladně se postarej o svoji pokožku. Pouze pokožka, o kterou se správně pečuje, si udrží zdraví a zachová krásu i během horkých slunečných dní.

Pokud už patříš k těm, kteří mají první opalování této sezóny za sebou, nebo tě teprve čeká, nezapomeň použít kávový peeling MARK Face and Body. Díky němu bude tvoje pokožka příjemně prokrvená, zbavená odumřelých částeček, hydratovaná, a proto připravená na opalování. Všechny tato pozitiva ti MARK scrub může dopřát díky příznivým účinkům ingrediencí, ze kterých je složený. Jsou to káva robusta, hnědý cukr, mořská sůl, mandlový olej, kokosový olej a vitamín E.

Káva robusta podpoří cirkulaci krve a tvoji pokožku příjemně prokrví. Hnědý cukr a mořská sůl z něj odstraní odumřelé a suché částečky a tak přispějí k tomu, že se na kůži účinek slunečních paprsků udrží delší dobu. Mandlový a kokosový olej ošetřenou a prokrvenou pokožku vyživí a dodají jí potřebnou hydrataci, a to bez ucpávání pórů. Vitamín E je silný antioxidant. Zabezpečí obnovu struktury kůže a zároveň ji bude chránit před vnějšími vlivy počasí.

bloges_4.jpg

O péči se musí náležitě pečovat, jen pak může dělat radost.
Mark
Chceš mít svěží, krásnou a přitažlivou kůži? Pak sáhni po kávovém scrubu MARK!

Takto ošetřená pokožka bude připravená na pravidelnou dávku slunečných paprsků. Nezapomeň však, že tak jako se pravidelně a ve zdravé míře opaluješ, tak si pravidelně dopřej i kávové peelingy MARK Face and Body. Proto si jednou nebo dvakrát do týdne vyhraď na sprchu pár minut navíc a použij MARKa. Na svoji pokožku ho nanes ve sprše nebo ve vaně, jemně ho vmasíruj a nech ho chvíli působit. Po pár minutách ho důkladně smyj vodou a vychutnávej si jemnou, hydratovanou a voňavou pokožku.

Pokud vytrváš a ze scrubování a si vytvoříš pravidelný rituál, zjistíš, že MARK Face and Body ti pomůže bojovat s nedokonalostmi pokožky, jakými jsou celulitida, strie, akné nebo suchá pokožka.

Na výběr máš kávový peeling MARK Face Scrub v 5 vůních: originál (káva), čokoláda, citrus, peppermint a kokos. Pro horké dny je ideální chladivý peppermint nebo svěží citrus. Osvěžení dodá i letní limitka MARK Coffee Watermelon. Díky němu můžeš melounové osvěžení dopřát i své kůži.

Při péči o pokožku nezapomínej ani na svoje rty. Ty si také zaslouží tvou pozornost. Jejich pokožka je velmi citlivá, a proto se na nich účinek slunečných paprsků může projevit velmi rychle. Nepříjemnému popraskání a vysušení rtů se přitom můžeš jednoduše vyhnout díky pravidelnému používání MARK Coffee Lips. Tento set je složený ze dvou produktů – scrubu a balzámu na rty. Díky scrubu ze rtů odstraníš odumřelé a suché částečky, prokrvíš je a vyživíš. Balzám je dostatečně hydratuje a krásně zjemní. Tvoje rty tak opět budou krásné, svěží a svůdné.

Dopřej svojí pokožce produkty MARK Face and Body. Pokožku nejen vyživí, ale hlavně připraví na další dávku horkých letních paprsků a dodají jí krásný zlatý odstín. A to by se ti mohlo líbit!

Související články