Staňte se královnou letních festivalů!

www.pixabay.com
Komerční článek
|
29. 05. 2019
|
3, 2, 1… A je to tady! Chladné počasí je pryč a začíná dlouho očekávaná sezóna letních festivalů. Rozhlédněte se po okolí, nakupte vstupenky a vylaďte k dokonalosti svůj outfit. Že pořád něco chybí? Poradíme vám, jak se stát královnou každého festivalu!

Vůně letních vzpomínek

Začněme pěkně od podlahy a pojďme vybrat skvělou vůni, která z vás v letošních letních dnech udělá hvězdu. Zbrusu nové exotické vůně jsou plné květin i ovoce a hravě vyvolají atmosféru perfektní dovolené u moře. Eternity Summer 2019 si vás okamžitě získá svou vůní lilií, pomeranč a hyacintů, zatímco Miami Blossom od ESCADA voní po melounech, ananasech a borůvkách. Připomíná tropický koktejl, který vám s úsměvem namíchá sympatický barman v plážovém baru. Ozdobte své festivalové zážitky jednou z těchto voňavých novinek!

1.jpg


Opalovací kosmetika Piz Buin

 

Získejte dokonalou pokožku

Možná už přesně víte, jaké letní šaty, kraťasy nebo sukni si na festival obléknete. Postarejte se o to, aby vaše pokožka vypadala naprosto neodolatelně. Oblíbený suchý olej Nuxe jí dodá potřebnou hydrataci i výživu a vám bude odměnou sametově hebká pokožka hýřící zdravím. A když už je řeč o odhalené pokožce, nezapomínejte na efektivní sluneční ochranu. Sáhněte například po značce Piz Buin. Sprej, který chrání před sluncem a zároveň urychluje proces přirozeného opálení pokožky, si zamilujete. Na obličej pak použijte rychleschnoucí hydratační fluid.

2.jpg


Makeup Max Factor Lasting Performance

 

Festivalová královna

Jak se na festival nalíčit? To je vždycky trochu záludná otázka. Nejlépe uděláte, když se budete držet hesla „méně je více“ a zvolíte nenápadné nalíčení s výraznějšími rty. Bohatě si přitom vystačíte s make-upem, řasenkou a rtěnkou. Doporučujeme dlouhotrvající make-up, který leccos vydrží a bude vypadat skvěle po celý den. Co třeba oblíbený Lasting Performance od Max Factor? Propůjčí vaší pleti bezchybný vzhled na dlouhé hodiny. Od stejné značky doporučujeme i voděodolnou řasenku 2000 Calorie. Díky ní vás nepřekvapí ani kratší letní přeháňka. Třešničkou na dortu potom bude rtěnka Rouge Edition Velvet s nepřeberným množstvím zářivých odstínů. Jeho výběr už necháme na vás, ale pamatujte si, že uvolněná atmosféra letních festivalů přímo vybízí k barevnému experimentování.

Na jaký festival se letos chystáte vy? V online parfumerii Elnino.cz najdete spousty vůní i kosmetiky, díky nimž v létě zazáříte.

Související články