Chcete hollywoodský úsměv? Vypravte se do Brandeis Clinic!

bigstockphoto.com
Komerční článek
|
20. 03. 2017
|
Dokonalý hollywoodský úsměv si dříve dopřávaly jen celebrity a úspěšní podnikatelé. Dnes už je dostupný prakticky komukoliv. Na oddělení estetické stomatologie pražské Brandeis Clinic vám za jediný den vyrobí i aplikují až dvacet korunek či fazet.

Budete tu „obslouženi“ takřka na počkání, a to i v případě závažného porušení chrupu. Mezi pacienty Brandeis Clinic samozřejmě najdete i profesionální modelky, herce či byznysmeny. Značnou část klientely však tvoří lidé s průměrnými příjmy. Kliniku navštěvují Češi, Němci, Britové, Švýcaři… Stala se věhlasnou díky používání materiálů nejvyšší kvality a dostupným cenám.

Už žádné kompromisy v tvaru nebo barvě korunky

Brandeis Clinic vlastní speciální švýcarské roboty CEREC, s jejichž pomocí lze korunku či fazetu ihned upravit tak, aby 100% odpovídala potřebám a přáním klienta. Odpadá tedy nutnost nošení dočasné korunky. Kvalitu zubních náhrad má ve svých rukou stomatolog přímo v ordinaci, a ne laborant vzdálený několik kilometrů až stovek kilometrů. Korunky a fazety se v Brandeis Clinic vyrábějí z disilikátové keramiky, která je mnohem trvanlivější a odolnější než ostatní typy keramiky.

Příběh Moniky, která v 28 letech konečně neskrývá svůj úsměv

Monika se na Brandeis Clinic obrátila ve svých 28 letech. V důsledku traumatizujícího dětského zážitku ze zubní ordinace měla velmi zanedbaný chrup a musela svůj úsměv léta zakrývat rukou. Monika se s lékařem domluvila na způsobu nápravy, který spočíval v aplikaci zubních fazet na horní část chrupu a vybělení zdravých zubů na dolní straně chrupu. Výsledek sama Monika popisuje jako „úžasný“, jak můžete vidět v připojeném videu.

Video o Moničině proměně:

 

Příběh Jamese, který potřeboval perfektní úsměv na filmové plátno

Profesionální herec James Tratas měl slibně rozjetou kariéru, ale uvědomil si, že by potřeboval zapracovat na kvalitě chrupu. S žádostí o radu se obrátil na pracovníky Brandeis Clinic, a po konzultaci si zde dohodl aplikaci 20 fazet tak, aby jeho úsměv působil perfektním dojmem. „S ošetřením a výsledkem jsem naprosto spokojený. Nejdříve jsem se trochu obával, že zákrok bude bolestivý, opak je však pravdou,“ popsal zákrok James, jehož ošetření dokumentuje další video.

Video o Jamesově proměně:

 

Tady může začít váš příběh – domluvením konzultace v Brandeis Clinic

Možná i vás v osobním nebo profesním životě limituje nehezký úsměv. Domluvte si konzultaci s odborníky z Brandeis Clinic, stejně jako před časem Monika či James. Zkušení stomatologové vám rádi pomohou s celkovou rekonstrukcí chrupu, náhradou několika ulomených zubů i výměnou dosavadních nevzhledných korunek. I když dokážou vyrobit za den až 20 korunek či fazet, často klientům spravují i jediný poškozený zub. A vždy mistrně.

Související články