Horoskop na leden 2018: Vykroč pravou nohou!

www.bigstockphoto.com
|
21. 12. 2017
|
Starý rok si vyměnil místo s novým a řada z nás se nevyhne bilancování. Co se v uplynulém roce podařilo a co by si naopak zasloužilo větší péči? A jak nastartovat nový rok, aby byl úspěšnější než ten uplynulý? Dozvíš se v lednovém horoskopu!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Na začátku roku budeš plná energie a elánu. V očekávání lepších zítřků se doslova po hlavě vrhneš do všeho, co ti první dny nového roku přichystají. Odpočinutá po několika svátečních dnech volna se všech nových úkolů zhostíš se ctí, což ocení nejen tvůj zaměstnavatel, ale i partner. Konečně bude mít doma zase tu usměvavou kočku, která se v závěru roku proměnila v uzlíček nervů, s nímž nebylo k vydržení.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býky čeká v prvních měsících nového roku zasloužená dovolená. Vysoké pracovní nároky, které na tebe zaměstnavatel na konci roku kladl, ti daly pořádně zabrat. Proto se nebraň výhodnému last minute zájezdu a vyměň teplé bačkory za navoskované lyže nebo plavky a azurové moře. Aktivním i pasivním odpočinkem načerpáš spoustu energie, která se ti bude v následujících měsících hodit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro Blížence nebude začátek roku 2018 příliš úspěšný. Hvězdy zvedají varovně prst a poukazují na rozbroje v rodině nebo mezi nejbližšími přáteli. Co se týče zdravotní stránky, ani ta nebude úplně ideální. Pravděpodobně tě schvátí nepříjemná viróza, která je pro chladné lednové dny typická. Aby ses jí vyhnula, podpoř imunitu, zbav se zbytečného stresu a snaž se minimalizovat pobyt v hromadných dopravních prostředcích či uzavřených kancelářích na minimum.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se během prosince seznámí se zajímavou osobou, která jim nedá spát. Poznají ji buďto na firemním nebo silvestrovském večírku. V případě první varianty si ale dávej pozor na vznik vztahu na pracovišti, který většinou nepřináší nic dobrého. Pokud svého vyvoleného potkáš u příležitosti silvestrovských oslav, nedělej ukvapené závěry a důkladně si ho proklepni. Leden bude nakloněn důležitým rozhodnutím i vzniku nových, poměrně pevných, partnerských svazkům.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou na začátku nového roku bojovat s financemi. Po Vánocích a Silvestru zejí jejich peněženky i bankovní konta prázdnotou. Někteří zrozenci ve znamení Lva si na nákup vánočních dárků dokonce museli půjčit, což samozřejmě není úplně ideální. Pokud je to tvůj případ, snaž se půjčku co nejrychleji uhradit. Do nového roku bys totiž měla vstoupit s čistým štítem a bez dluhů. Reálně totiž hrozí, že se s tebou budou táhnout po zbytek roku 2018.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Také Panny čeká pobyt či dovolená mimo Českou republiku. Protože jsou po Vánocích a novoročních oslavách vyčerpané víc, než by si přály, „bodne“ jim pár dnů u moře v resortu s all inclusive, kde se nebudou muset starat o nic a o nikoho. Pár dnů si sice budou připadat nesvé, pak si ale zvyknou a začnou si užívat pohody, které si po náročném závěru roku zaslouží.

2.jpg

Vyčerpal tě minulý rok? Seber našetřené peníze a vydej se na cestu!
Hned první měsíc v roce si můžeš zpříjemnit dovolenou. Proč ne?

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozenci ve znamení Vah vstoupí do nového roku pravou nohou. Dařit se jim bude vše, na co jen sáhnou. Pravděpodobně je čeká také radostná novina v podobě nového přírůstku do rodiny. Co se týče práce, i ta slibuje zajímavé příležitosti a nabídky. Pokud se rozhoduješ, co s životem dál, počkej se zásadními změnami na leden. Hvězdy ti budou nakloněny a podpoří každé rozhodnutí, které učiníš.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři dostanou na začátku roku zajímavou pracovní nabídku. Pravděpodobně ale půjde o práci v zahraničí. Budou tedy stát před významným rozhodnutím, zda spálit mosty a opustit vše, co doma dosud vybudovali nebo si ponechat nezbytné jistoty a novou nabídku odmítnout. Hvězdy se přiklání k první zmíněné variantě, konečné rozhodnutí ale mají zrozenci ve znamení Štíra pouze ve svých rukou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou během ledna řešit nepříjemnosti na pracovišti. Vyloučen není ani pracovní úraz nebo velké personální změny. Začnou tudíž přemýšlet, zda mají tohle všechno zapotřebí. Možná také dospějí k názoru, že pro současného zaměstnavatele je jich škoda a začnou se poohlížet po nové pracovní nabídce. Hvězdy slibují úspěch na pracovním poli, jehož největší intenzitu zaznamenáš asi v polovině roku 2018.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Na Kozorohy čeká menší rodinná či partnerská rozepře. Stresy, které se v nás všech hromadily na konci roku, u většiny vyprchaly. U vás doma to bude ale jiné. Buď ty, nebo partner či rodič bouchnete a prásknete do stolu. Hádku, která na sebe nenechá dlouho čekat, neber negativně. Bylo prostě potřeba vyčistit vzduch, což pomůže oběma zúčastněným stranám.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři by si měli na začátku roku vsadit. Hvězdy totiž podpoří jejich štěstí, a proto je velmi reálné očekávat zajímavou finanční výhru. Nenech se ovšem strhnout vlnou hazardu a sázku ber pouze jako jednorázové zpestření prvních lednových dnů. Dobře si také promysli, co s vyhranými penězi uděláš. Pravděpodobně totiž nepůjde o zanedbatelné částky, ale pořádnou sumičku, která ti může pěkně zamotat hlavu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby už na konci roku zvažovaly změnu zaměstnání. Po prosinci jsou vyčerpané nejen fyzicky, ale také emočně. Do žádných velkých rozhodnutí se proto nepouštějí a dobře dělají. Hvězdy slibují pěknou pracovní nabídku, kterou jim přihrají do cesty během prvních jarních dnů. I v tomto případě tedy platí – dočkej času jako husa klasu (nebo ryba vody?). 

Související články