Tibetský test lásky: Poznej, co ke komu skutečně cítíš podle barev

Bigstock.com
|
20. 09. 2016
|
Zná to každá z nás. V našem životě se pohybuje několik lidí, u nichž ve skutečnosti nevíme, zda je vnímat jako kamarády, či jako potenciální lásky našeho života. Možnou odpověď nabízí prastarý test tibetských buddhistických mnichů.

V podhůří Himaláje se odjakživa dařilo mystikům a hledačům životní moudrosti. Tibetští mniši rozjímající o lidských citech hledali východisko v barvách. K pěti základním barvám přiřadili emoce a dle toho jakého člověka k jednotlivé barvě přiřadíte, pak určili jeho roli ve tvém niterném životě. Chceš to otestovat?

Barvy jsou: Žlutá, oranžová, červená, bílá a zelená. Ke každé barvě nyní přiřaďte jednoho člověka, který ve tvém životě něco znamená. Buď poctivá, nepodváděj a postupuj srdcem - ne rozumem. Jen tak mohou být výsledky podle mnichů relevantní.

bigstock-141100655_kopie.jpg


Bigstock.com

Žlutá 

Člověk, jehož jsi označila žlutou barvou je někým, na koho nikdy nezapomeneš. I když to nebudou vždy pozitivní vzpomínky, jeho vliv na tvůj pohled na svět je významný. Trochu k němu ale nahlížíš spíše se soucitem než s touhou. Podle mnichů si tento pocit přeneseš dokonce do všech dalších životů

Oranžová

Oranžový člověk je tvým skutečným kamarádem. Člověkem na něhož se můžeš spolehnout, kterému věříš a kterému jsi sama ochotna kdykoliv pomoci. Není to ovšem kamarád s „benefity“.

Červená

Někdo, koho skutečně miluješ. Toužíš po něm a spaluje tě. I když velice dobře časem poznáš i jeho záporné stránky, nemůžeš si pomoci.

Bílá

Tvá opravdová spřízněná duše. Nemusí to být ani tvůj nejbližší kamarád. Možná se v životě dokonce míjíte. Ale vždy, když kolem něj procházíte, cítíte vnitřní spřízněnost.

Zelená

Po zbytek tvého života bude osobou, na kterou budeš často myslet. Bohužel je vysoce pravděpodobné, že ve tvém životě bude hrát přítomnou roli jen po velmi krátkou dobu.

Poznáváš se v tomto testu? Dej nám vědět na našem Facebooku a Instagramu, jaké jsou tvé výsledky!

Související články