Vajazzling zdobí nejeden dámský klín. Získá si ten tvůj?

Youtube.com
|
31. 05. 2017
|
Shodit bobra a jít si nechat originálně a neobvykle ozdobit klín? Žádný problém! To první je spíš na tobě, to druhé na lidech, kteří se vajazzlingem zabývají. Ačkoli se o něm u nás zatím moc neví, je otázkou času, kdy bude pořádně in!

Nemít bobra v rozkroku je pro dámy dneska už tak nějak zásada, aspoň doufáme. Hladké oholení je praktičtější a hygieničtější, takže mu spousta z nás dává přednost. Pokud chceš ale svému kocourkovi udělat radost a nechceš se spoléhat jen na – dost možná nepovedené – vyholení obrazce, vsaď na vajazzling, nový trend, který dobývá svět.

Co to je a které celebrity tomu propadly?

Vajazzling spočívá ve zdobení intimních partií. Takové zdobení nejčastěji tvoří kamínky nebo kreslené ornamenty. Před samotným procesem zdobení je nutná profesionální epilace, aby kamínky držely na svém místě a aby vše vyniklo, jak má.

Ve Spojených státech už je vajazzling běžnou módou a propadla mu spousta celebrit. Mezi ty, které toto zdobení propagují, patří například Jennifer Love Hewitt. Ta mu propadla po velmi bolestivém rozchodu, po němž se však rozhodla nebrečet doma do polštáře, nýbrž dělat něco pro sebe. Na chuť tomuto způsobu zdobení klína přišla třeba i Britney Spears nebo Jennifer Lopez.

9cfd75378d406b7fa67889b850ead313.jpg

Vajazzling je v USA už velmi rozšířený.
Vajazzling je nový výstřelek, který dokáže pěkně rozvířit tvůj milostný život. Nebo jen zvýšit tvé sebevědomí.

Jak to probíhá a kolik to stojí?

Celá aplikace je šetrná a bezbolestná, po epilaci dochází k aplikaci vybraných kamínků pomocí hypoalergenního lepidla, v případě kreslení jde o aplikaci heny. Za epilaci zaplatíš asi 800 Kč, za zdobení je pak cena různá. Nejčastěji se pohybuje mezi 500 a 2 000 Kč.

Jenže! Bohužel nejde o nikterak dlouhodobou záležitost. Obrazec většinou vydrží v dobrém stavu asi 10 dní, a to když s ním zacházíš šetrně. Pozor si musíš dávat třeba ve sprše, kde se doporučuje překrýt zdobená místa fólií, a taky během nošení džínů či jiného oblečení z drsnějších materiálů. K překvapení miláčka při zvláštní příležitosti nebo jen tak pro dobrý pocit ze své ženskosti to ale rozhodně můžeš zkusit!

Tak co? Zláká tě to? 

Související články