Nech se po celý den provázet lahodným čajem. Vyhraj jeden ze tří balíčků Biogena Beautea a koupelových čajových sáčků!

AG Foods/Biogena
|
19. 04. 2022
|
Cítit se od rána až do večera příjemně, svěže a krásně? Žádný problém! Pomoct ti k tomu může kolotoč kadeřnice – kosmetička – pedikúra/manikúra, ale třeba i lahodný čaj Beautea, který tě může provázet po celý den.

Jak to funguje? V balíčku Biogena Beautea najdeš 6 druhů čajů po 10 kouscích:

  • Probuzená: Ranní psychická stimulace a čilý start, který ti budou všichni kolem závidět.
  • Lehká: Mysl jako nová a žádné nepříjemné zadržování vody v těle.
  • Svěží: Svěží mysl a vylučování vody z těla ještě nikdy takhle skvěle nechutnalo.
  • Uvolněná: Ke konci dne už potřebuješ jen pomalu vypínat, aby se dostavil kvalitní spánek.
  • Vyrovnaná: Je na čase se zklidnit, urovnat myšlenky po celém dni a podtrhnout ty pozitivní, aby další den nemohl začít jinak než báječně.
  • Zářivá: Cítit se skvěle je fajn. A vypadat tak, jak se cítíš? Ještě lepší! Tenhle čaj ti pomůže k prozářené a tonizované pleti, která ti naboostuje sebevědomí.

K bylinkám se lidi obraceli odpradávna. Proč bychom v tom neměli pokračovat? Tyhle bylinné směsi, které dokážou nabudit, zklidnit a podpořit krásu i příjemný tělesný pocit, teď můžeš vyzkoušet i ty. Zapoj se do naší soutěže na Facebooku a vyhraj jeden ze tří fantastických balíčků.

Kromě dokonale vyladěných čajů ve výherním balíčku najdeš i koupelové čajové sáčky do vany, abys mohla po náročném dni nebo v den, který věnuješ sama sobě, zaplout do vany a užívat si vůni bylinné směsi s ovocem a kořením.

Jak vyhrát čaje Biogena a koupelové čajové sáčky?

Je to jednoduché. Zapoj se do naší soutěže na Facebooku, dej lajk soutěžnímu příspěvku a odpověz u něj na otázku, ze které země pochází značka BIOGENA. Správnou odpověď najdeš na třeba adrese www.tikaro.cz. Soutěž probíhá do 26. 4. 2022 do 23.59 hod. a jména tří výherců těchhle božských balíčků oznámíme hned následující den.

Související články