Ženský doplněk: Růžová dámská kabelka na jaro

CCC
Komerční článek
|
14. 03. 2023
|
Jaro nám již klepe na okno a je potřeba připravit na něj i náš šatník. Po teplých dlouhých kabátech přichází na řadu hezké volné šaty a vzdušné trenčkoty.

Ty perfektně doplní skvělé kabelky a doplňky jarních barev, mezi které růžová rozhodně patří. Jak si tedy růžovou kabelku vybrat nebo s čím ji nosit? Poradíme vám!

Jak si vybrat růžovou kabelku?

Výběr růžové kabelky závisí na vašem osobním stylu a vkusu. Přemýšlejte o tom, pro jakou příležitost růžovou kabelku hledáte. Například růžová kabelka s květinovým potiskem by mohla být vhodná na letní piknik, zatímco kožená růžová kabelka by mohla být lepší na pracovní schůzku. Zvažte také správný odstín růžové. Existuje mnoho odstínů růžové, od světlé až po tmavou růžovou. Vyberte si proto odstín, který by se hodil nejlépe k vašemu šatníku, a zvolte kabelku, která se bude snadno kombinovat s tím, co již doma máte.

Velikost růžové kabelky závisí na tom, jakým způsobem ji plánujete nosit. Pokud hledáte kabelku na každodenní nošení, zvolte menší velikost, která bude lehčí a snadno se vejde do vaší velké tote kabelky. Pokud hledáte kabelku pro speciální příležitost, může být větší velikost vhodnější. Růžová kabelka může mít mnoho různých stylů, od klasických až po moderní a funky. Vyberte si styl, který vám bude vyhovovat a bude odpovídat vaší osobnosti. Růžové kabelky jsou k dispozici v různých materiálech, jako jsou kůže, semiš, plátno atd. Každý materiál je přitom vhodnější pro jinou příležitost a vkus. Podívejte se například na CCC, kde najdete množství skvělých růžových kabelek všeho druhu. Vybrat si tak můžete bez ohledu na preference, příležitost nebo styl. Snažte se ale vybrat si růžovou kabelku, která vám bude vyhovovat a kterou budete moci nosit s co nejvíce kousky oblečení.

S čím nosit růžovou kabelku?

Růžová kabelka může být skvělým doplňkem mnoha outfitů. Skvěle se hodí k černému nebo bílému outfitu. Tyto barvy spolu vytvářejí kontrast a růžová kabelka dodá celému outfitu něco extra, co tyto kombinace oživí. Růžová kabelka může ale být skvělým doplňkem i k obyčejným džínům. Snažte se kombinovat růžovou kabelku s jasnějšími džínovými kalhotami nebo s kousky, které mají nějaké ozdoby nebo nášivky. Když takový outfit doplníte bílým tričkem nebo košilí, jeho stylovost vás zaručeně překvapí.

Růžová kabelka může být také kombinována s neutrálními barvami, jako je béžová, šedá nebo khaki. Tyto barvy se skvěle hodí k růžové a vytvářejí subtilní vzhled. Nezáleží přitom na tom, jestli zvolíte béžové kalhoty, bundu nebo top – tyto kombinace fungují vždycky. Pokud máte v plánu nosit růžovou kabelku, nemusíte se bát ani zajímavých vzorů. Snažte se kombinovat růžovou kabelku s jednoduchými vzory, jako jsou pruhy, květinové vzory nebo puntíky. Tyto kombinace můžou působit roztomile, ale také profesionálně, stylově a elegantně. Pokud máte rádi výrazné kombinace, zkuste růžovou kabelku kombinovat s dalšími jasnými barvami, jako je modrá, zelená nebo fialová. Tyto barvy spolu mohou tvořit nápaditý a pestrý outfit.

Pamatujte si, že neexistuje žádné striktní pravidlo, jak růžovou kabelku nosit. Vyzkoušejte různé kombinace a najděte tu, která vám nejlépe vyhovuje a která vás bude bavit.

Související články