Tipy na šperky, které potěší každou ženu

Pixabay
|
11. 12. 2021
|
Jsou takové typy dárků, se kterými zaboduješ, ať už se blíží Vánoce, nebo je venku horko na padnutí a některá z tobě blízkých žen cokoli slaví.

Vánoce, narozeniny, svátek, výročí, významná událost. Prakticky při všech těchhle příležitostech si většina z nás láme hlavu nad tím, čím obdarovat ženu, jíž se to týká. Teď už budeš konečně vědět, na co vsadit a nešlápnout vedle. Zkus pro příště vybrat ze šperků, které mají vliv na fyzickou i psychickou pohodu. Ty z kamenů!

Jdi na jistotu za velkým výběrem

A kam konkrétně pro ně zamířit? Určitě do e-shopu sperkyakameny.cz, kde je skvělý výběr a nikdy není o nic nouze. U každého šperku a kamene najdeš popis, abys věděla, k čemu vybraný produkt slouží a s čím svému nositeli pomáhá. Víš třeba, že každému znamení zvěrokruhu pár kamenů přináleží, ale že můžeš vybírat i bez ohledu na to?

Náhrdelníky, náramky i náušnice. Všechno, na co si vzpomeneš

Šperky tvořené z kamenů můžou doladit outfit k dokonalosti a k tomu i potěšit a podpořit.  Ať už vybereš náušnice, náhrdelníky, samostatné přívěšky nebo náramky, nemůžeš udělat chybu. Vybrat můžeš i nadčasovou efektní brož. Budeš-li chtít dárek nějak zkompletovat, můžeš ke šperku jako takovému přidat třeba i figurky nebo výrobky z kamenů, například ve tvaru srdce nebo pyramidky.

55468_5872_vyr_2684lz493ns-naramek-z-lizarditu-a-stribra-rarita.jpg

Každý kámen má určitou moc. Vybírej obezřetně.
sperkyakameny.cz

_vyr_7773_kh9200ns_1-naramek-z-houboveho-koralu-a-stribra.jpg

Kameny dokážou povzbudit právě v té oblasti, kde potřebujeme.
sperkyakameny.cz

Nejdřív se ale přesvědč, co je to pravé

Ať už tomu věříš jen trošku, nebo jsi do kamenů zapálená, radši se vždycky podívej, pro koho se který konkrétní druh hodí. Mysli na to, jaká je budoucí nositelka takového šperku, jaké jsou její silné, ale především slabé stránky – kameny totiž dokážou podpořit právě v tom, co nám nejvíc chybí.

Pomáhat můžou třeba se zvládáním stresu (lepidolit, ametyst, amazonit aj.), s alergiemi (achát, lapis lazuli, jantar aj.), migrénou (smaragd, magnezit, jadeit aj.), hubnutím (malachit, tyrkys, prehnit aj.) a dalšími oblastmi.

Související články