Obuv Adidas pro muže – 5 tipů, jaký model tenisek zvolit

eobuv.cz
Komerční článek
|
26. 08. 2022
|
Hledáte ty nejlepší boty adidas? Toto jsou nejlepší boty, které jsou v současné době k dispozici od této ikonické společnosti. Němečtí giganti adidas patří mezi lídry v oblasti pánských tenisek již desítky let, a to z dobrého důvodu.

Společnost vyrábí špičkovou obuv pro různé účely – naleznete zde vše od běžeckých bot až po specializované sportovní tenisky. Vybrat ten nejlepší pár ale rozhodně není snadný úkol. My vám ale poradíme, jak na to!

Vyberte si vhodnou mezipodešev

Mezipodešev z expandované polyuretanové pěny výrazně zvyšuje pravděpodobnost, že bota bude dostatečně pohodlná, a to jak na dlouhé chození, tak na celodenní stání. Adidas Boost nebo adidas Lightstrike Pro jsou stále velmi populární volbou. Na rozdíl od pěn EVA nebo pryžových směsí, které tvrdnou v mrazu, Boost si zachovává svou měkkost odpružení bez ohledu na to, jak je chladno. Nabízí také vynikající kvalitu a odolnost proti opotřebování. Zatímco méně tlumící materiály jako EVA ztratí své odpružení po několika stovkách kilometrů, většina mezipodešví adidas Boost přežije i samotnou botu.

Nejlepší nová verze tenisek adidas

Nová řada Busenitz, pojmenovaná po skateboardistovi Dennisi Busenitzovi, je elegantním a stylovým vylepšením klasického Copa Mundial. Námořnická, modrá, červená, béžová a bílá barva tomuto modelu dává sofistikovaný vzhled. Mezitím, multi-texturovaný svršek s prémiovým semišem a nylonovou tkaničkou z něj dělá prémiovou možnost novinek od adidas.

nejlepsi-nova-verze-tenisek-adidas.jpg


eobuv.cz

Pokud hledáte ty nejpohodlnější adidas boty https://www.eobuv.cz/adidas.html, stylový a prodyšný semiš na teniskách L.A. se síťovaným svrškem dělá z těchto bot adidas Originals L.A. trainer tu nejlepší možnou variantu. Bota sedí na třívrstvé mezipodešvi, takže nabízí extra odpružení, zatímco gumová podrážka vašim botám dodá maximální trakci. Jedinou nevýhodou je, že tyto krásky se prodávají pouze v jediné barevné kombinaci, kterou je jasná královská modrá a žlutá.

Nejlepší stylové tenisky adidas

Nejinovativnější styly vyžadují o něco vyšší rozpočet a adidas Y-3 Orisan navržený japonským designérem Yohji Yamamotem není jiný. Minimalistický a klidný japonský styl se projevuje v těchto teniskách s bledě žlutým prodlouženým podpatkem a dvouvrstvým svrškem s otevřenou síťovinou. Tohle je pro někoho, kdo má smysl pro styl. Tyto boty naleznete v šesti různých barevných kombinacích. Skvělé je, že tento typ tenisek můžete kombinovat i s originálními ale klasickými doplňky https://www.eobuv.cz/tommy_hilfiger.html.

Stejně stylové jsou ale také tenisky adidas Originals Shadowturf, které jsou špičkou v běžeckých botách kolekce adidas JET z roku 2000. Paměťová pěna byla osvěžena lahodnou medově hořčičnou barvou, která je neutrální a dodává jí šmrnc. Vybrat si můžete ze tří barev a garantujeme vám, že se lidé rozhodně budou ptát, jaké tenisky máte na sobě.

Nejlepší designové tenisky adidas

Při pohledu na tenisky Sean Wotherspoon Superearth ihned víte, že jde o značkové boty. V odvážném a kreativním designu vytvořeném streetwearovým návrhářem Seanem Wotherspoonem je rozhodně velká odvaha. Pokud ji máte taky, hledáte poutavý vzhled a nebojíte se vyšívaných květin – vzdejte s těmito teniskami hold matce přírodě v celé její kráse. Mají také bonusové body za udržitelnost, protože jsou vyrobeny z umělé kůže a podrážky jsou vyrobeny z přírodní stromové pryže.

Nejlepší veganské tenisky

Tenisky adidas Stan Smith jsou uznávanou klasikou, ale nyní jsou také skvělou veganskou variantou. Ikonické boty byly přepracovány s veganským svrškem a podrážkou vyrobenou z pryžového odpadu. Stala se z nich tak alternativa šetrná k planetě, která není vyrobena z žádných živočišných složek nebo materiálů, kterou adidas nabízí ve čtyřech barevných možnostech.

Chcete o módních botách a o tom, co se nyní nosí vědět více? Podívejte se na náš článek Módní boty – podívejte se na ty nejmódnější boty pro něj i pro ni.

Související články