Nejlepší kombinace oblečení na každodenní nošení a na pracoviště

answear.cz
Komerční článek
|
12. 04. 2023
|
Na pracoviště i na každodenní nošení musíte volit kvalitní a trendy oděvy. Jedině tak půjde tzv. s dobou. Že nevíte, o jaké oblečení se jedná? Nevadí. My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Jaké modely oblečení vybrat na každodenní nošení i do práce?

Jaké modely oblečení vybrat na každodenní nošení i do práce?

Zaměříme-li se na modely oblečení, které se hodí do práce i na každodenní nošení, můžeme si vybírat mezi šaty, sukněmi a kalhotovými kostýmky. Co se týče šatů, volte delší střihy. Sukně pak pofrčí ty plisované a trapézové. Nejlépe uděláte, vyberete-li si model s vysokým pasem. Do něj pak můžete zakasat business košili. Pohodlně se budete cítit i v kalhotách typu chino. Outfit můžete doplnit stylovým kabátkem. Do práce a na každodenní nošení se hodí oblečení v neutrálních barvách. Mezi ty můžeme řadit černou a bílou. Tyto barvy se skvěle kombinují i s pestrobarevnými doplňky nebo s doplňky se vzory a s motivy. Letos budou in ty zvířecí a květinové. Blýsknete se tak s drobnými kvítky i s maxi květy. Větší odvážlivci mohou sáhnout po doplňcích se zebrovanými, tygrovanými nebo s leopardími vzory. Fantazii se meze nekladou. Černá i bílá jsou navíc barvy, které z módy nevychází. Bílé halenky a šaty můžete vkusně zakomponovat i do svěžího celobílého outfitu. Na business příležitosti je pak jako stvořená modrá barva. Ta se výborně kombinuje se zemitými odstíny. Vsadit tak můžete na modrou blůzku a oříškovou sukni. Budete neodolatelné! Pokud pracujete u vody např. jako plavčík, nezapomeňte i na kvalitní plavky. Ty můžete vybírat např. tady: https://answear.cz/k/ona/obleceni/plavky/jednodilne. Jednodílné kousky si zamilujete.

Z jakých materiálů volit oděvy a módní doplňky na pracoviště i na každodenní nošení?

Do práce a na každodenní nošení vybírejte oblečení z odolných materiálů. Chcete přeci, aby vám dlouho sloužilo. Kvalitní kousky můžete vybírat např. zde: https://answear.cz/h/mikinove-saty. Na trhu je celá řada syntetických a přírodních látek. V posledních letech vedou na plné čáře ty přírodní. A není to žádné překvapení. Oděvy a doplňky z přírodních materiálů jsou nejen vysoce módní a odolné, ale také jsou tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým světovým módním značkám. Dámy tak mají z čeho vybírat! In budou oděvy ze 100% bavlny, ale také modely oblečení z jemného hedvábí. Zde se jedná především o módní jemné šátky a nejrůznější šály. Co se týče doplňků a obuvi, budou hrát prim kožené modely. Vsadit můžete na stylové doplňky z hladké nebo z broušené kůže. Myslete i na to, že by vaše doplňky a obuv měly spolu ladit. A to barvou i strukturou. Díky tomu se váš outfit sjednotí a bude působit sourodě a elegantně.

z-jakych-materialu-volit-odevy-a-modni-doplnky-na-pracoviste-i-na-kazdodenni-noseni.jpg


answear.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak zakomponovat do outfitů v business stylu módní doplňky pro každodenní nošení?

Abychom náš outfit vyšperkovaly do posledního drobného detailu, musíme se zaměřit i na kvalitní a trendy doplňky. I jeden malý doplněk totiž dokáže proměnit obyčejný outfit v ojedinělý model. Na každodenní nošení a do práce se hodí zejména kožené kousky. Ty mohou disponovat i dekorativními prvky. Zkuste vsadit na ty s blyštivými kamínky. Ty jsou elegantní a dobře je sladíte i se svými zlatými nebo se stříbrnými šperky. Módní kousky najdete např. i na oblíbeném e-shopu answear.cz. Tady si přijde na své každá milovnice módy.

Související články