Must-have kabelky každé ženy

Freepik
Komerční článek
|
09. 12. 2022
|
Každá žena má jiný vkus a styl. Někdo je elegantní diva a někdo je spíše sportovní typ. Dennodenně se pohybujeme na mnoha místech a vždy s sebou potřebujeme „zavazadlo”, do kterého umístíme všechny své osobní věci.

Pokud máte jasně vyhraněný styl, není pro vás výběr kabelky nebo batohu problém. Co však dělat, když jste někde mezi? Jeden den jdete do práce v podpatcích a jeden den jste ráda, když na sebe hodíte pohodlné džíny. Tak co s vámi? Poradíme vám právě v tomto článku.

Odpověď je jednoduchá - jedna kabelka nestačí. Pokud jste chameleon, který se každý den obleče jinak, platí to pro vás dvojnásob. Ovšem ne každá žena si může dovolit mít jednu zvláštní místnost, do které by se vlezly všechny její kabelky. Nebojte se, máme pro vás tajemství. Není to potřeba. Stačí mít doma základní must-have kousky, které zkombinujete se vším a máte po starostech. Tak pojďme na to!

Základní typy kabelek

Při výběru základních značkových kabelek je potřeba zaměřit se na takové materiály a barevné kombinace, které budou univerzální a budete je moci kombinovat se vším ve skříni. Nejčastěji tedy vybírejte odstíny černé, hnědé, béžové a bílé. Tak a teď už k jednotlivých typům kabelek.

Shopper

Shopper využije každá žena, ať už je maminkou, dcerou nebo babičkou. Obzvlášť v poslední době shopper vítězí v počtu zakoupených kabelek na plné čáře. Shopper je zpravidla velká taška přes rameno obdélníkového tvaru s velkými držadly. Nejen že je taková taška nesmírně praktická, ale především se bude hodit ke všemu. Ať už si na sebe vezmete tričko a džíny nebo elegantní sáčko.

obrazek2.jpg


10k.cz

Crossbody

Jak už napovídá samotný název, kabelka crossbody se nosí křížem přes tělo. Je to rozhodně nezbytný kousek jak pro praktické ženy, které potřebují volné ruce, tak pro ženy, které rády nosí módní a trendy značkové oblečení. Nejdůležitější parametr, podle kterého by se měla crossbody kabelka vybírat, je velikost. Pokud chcete módní kousek, který můžete nosit na večírek nebo večer do města, stačí vám malá kabelka. Pokud preferujete kabelku přes tělo, kterou budete nosit po celý den, je lepší zvolit větší velikost.

obrazek3.jpg


10k.cz

Psaníčka

Psaníčko je zřejmě jedna z těch věcí, která vám většinu večerů v roce bude ležet ve skříni, ale přesto je naprostou nutnost. Psaníčko s sebou vytáhnete na plesy, do divadla nebo na jiné společenské události, kam chodíte společensky oblečení. Pokud se těchto událostí neúčastníte často, nejlepší volbou bude určitě černé psaníčko, které se bude hodit k čemukoliv.

obrazek4.jpg


10k.cz

Baguette

Stejně jako drtivá většina dámské módy, i kabelky baguette se vrací. Naprostá ikona a charakteristický prvek módy 90. let, který doma musela mít každá žena. Kabelka baguette má podlouhlý tvar a krátký popruh těsně na rameno. S takovou kabelkou si můžete být jisti, že uděláte parádu kdekoliv.

Související články