Ještě nemáš dárek ke Dni matek? Se šperkem neuděláš chybu!

Pixabay
Komerční článek
|
05. 05. 2022
|
Den matek tradičně připadá na druhou květnovou neděli a potěšit maminku není nijak složité. Radost, kterou bude z dárku mít, tě určitě zahřeje u srdce.

Možná ale nevíš, čím ji skutečně potěšit. Dárky typu svíčka, knížka nebo kosmetická sada jsou sice fajn, ale působí hrozně neosobně – vždyť bys je stejně tak mohla dát kamarádce nebo kolegovi v práci (tedy asi bez té svíčky, na to si pánové moc nepotrpí). Šperky ale k ženám jednoznačně a patří, a pokud máš aspoň malou představu, co by se mamce mohlo líbit, mrkni na šperky a kameny. Určitě vybereš!

_vyr_4430_fs495ns-naramek-z-phosphosideritu-a-stribra-rarita.jpg

Náramek s drahými kameny se hodí ke každé ženě!
sperkyakameny.cz

Vybírej podle druhu šperku, podle kamene i barvy

Šperky s kamenem mají svoje nezaměnitelné kouzlo. Dokážou nejen vystihnout osobu, která je nosí, ale zároveň jí dodat přesně to, co potřebuje, nebo ji zbavit toho, co ji obtěžuje. Můžeš tak mamince prostřednictvím parády třeba dodat odvahu, energii nebo jí pomoct, aby se snáz zbavovala stresu. Uznej, že kdyby nic jiného, tak tohle dneska potřebuje každý.

Vybrat přitom můžeš podle druhu šperku – náramky z drahých kamenů potěší každou ženu, která chce dodat šmrnc rukám, jež často tak opomíjíme. Náhrdelníky z drahých kamenů pak podtrhnou celou její krásu a nenechají ji zapadnout v davu. Pokud chceš něco menšího, můžeš zabrousit mezi prsteny nebo náušnice.

_vyr_4828_kh330s_2-nahrdelnik-z-houboveho-koralu-na-lanku.jpg

Náhrdelník z drahých kamenů maminku určitě potěší.
sperkyakameny.cz

Klidně ale můžeš vybírat i podle barvy nebo samotného kamene a jeho účinku. Tady jsou příklady toho, s čím můžou kameny své nositelce pomoct:

  • Akvamarín zbavuje bolesti a ztuhlosti šíje.
  • Citrín pomáhá obnovovat energii a rychleji regenerovat.
  • Smaragd pomáhá s výkyvy krevního tlaku.
  • Jadeit posiluje imunitní systém a pomáhá, když má člověk potíže se spánkem.
  • Lapis lazuli zmírňuje deprese a bolesti hlavy, které mají příčinu v nervozitě.
  • Křišťál chrání před negativními vlivy okolí, zbavuje bolestí hlavy, migrén, závratí a nevolností.
  • Achát navozuje pocit jistoty a bezpečí.

A to je jen drobná ukázka toho, co drahé kameny dokážou. Pokud chceš mamince s něčím pomoct a zároveň ji obdarovat něčím krásným, šperky z drahých kamenů jsou ideálním řešením. Radost zaručena!

Související články