Jak vypadat na výletě krásně?

Bigstockphoto
Komerční článek
|
31. 01. 2023
|
Nejdříve je důležité zjistit, jakou máte barevnou paletu. Díky tomu bude váš šatník méně náročný na kombinování a sladění. Vyberte si čtyři základní barvy, se kterými budete pracovat.

Základem může být černá a šedá se zvýrazněním béžové a červené. V tu chvíli budete moci připojit další výrazné barvy, které jsou trendy po celý rok, aby váš šatník na cestách vypadal moderněji a nebyl nudný.

Vyberte si pouze to, co vám vyhovuje. Rozhodně nemusíte nosit všechny vzory, které se v dané sezóně objeví v obchodech. Cílem je vybrat si to, co vám sedí a co budete nosit i v dalších sezónách. Nemá smysl kupovat věci na veletrhu, protože jsou zrovna v módě.

Jak vypadat na výletě krásně?

Oblečení si vybírejte vždy podle destinace a typu výletu – logicky se oblečete jinak na hory než na dovolenou u moře. Pokud se chystáte jít více nalehko – například být v plavkách na pláži, pak musíte začít pečovat o svou pokožku. Možná jste se už obraceli na různé krémy, které stejně nepomáhají. Slyšeli jste už ale o terapii červeným světlem? Jde o terapii, která napomáhá uzdravování a regeneraci vašeho těla, navrací vám výkonnost a pomáhá ke kvalitnímu spánku. Pokud se chcete dozvědět, jak terapie červeným světlem probíhá, podívejte se na mitolight.cz.

Jak se vybavit na túru?

Túra nebo výlet do přírody – i při tomto výletě můžete vypadat dokonale a při tom mít na sobě kvalitní výrobky! Takové dámské sportovní kalhoty potěší každou ženu, která se vydá na cestu. Můžete je pořídit v různé barvě nebo provedení. Ale pokud hledáte sportovní dámské kalhoty, které vám vydrží opravdu dlouho, vsaďte na dámské sportovní kalhoty Modivo!

A ke kalhotám jednoznačně patří boty. Trekové boty vám ochrání chodidlo a vy si cestu užijete na maximum. Opět si můžete vybrat z různých barev a provedení – zcela závisí na vašem stylu. Ale neprohloupíte, když se vydáte do rockpoint, kde najdete trekové boty špičkové kvality.

Abychom se podívali na všechny prvky – pak nesmíme opomenout trička, mikiny, bundy, čepice, rukavice a další. Dnes se dá vše lehce sladit. Některým sedí více tmavé barvy a jiní dávají přednost tomu, aby vypadali jako papoušci – tomu se dnes říká barevná móda. Pokud si nejste jistí, zda jste vhodně oblečení, můžete se inspirovat v různých magazínech, na internetových stránkách a nebo buďte prostě sami sebou – neboť, co je lepší, než být sám sebou?

Související články