Berete si v září dovolenou? Sestavte si stylové outfity pro váš mimosezónní odpočinek!

bolf.cz
Komerční článek
|
04. 09. 2023
|
Jestliže se teprve chystáte na dovolenou, můžete si do šatníku pořídit trendy kousky, v kterých i v mimosezónním čase zazáříte. Pokud nejste zrovna módní znalci, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích vám totiž předvedeme módní outfity pro aktuální sezónu. Čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi!

Jaké oblečení vám bude slušet na konci léta?

Pokud chcete být na pozdní dovolené trendy, můžete do vašeho šatníku zařadit stylovou teplákovou soupravu v Y2K stylu. V kurzu budou mikiny s kapucí, ale také trika s potiskem. Vsadit můžete např. na celoplošný potisk. V módě však budou i jednobarevná trika s menšími logy. Záleží tak na vás a na vašem jedinečném vkusu. Na dovolenou v září si můžete do kufru přibalit také šaty nebo sukně. I touto dobou totiž bývá přes den příjemné teplo.

In budou trapézové a plisované sukně s vysokým pasem. Zvolit můžete i rafinované šaty s průstřihy. In budou průstřihy v oblasti dekoltu, ale také šíje nebo v oblasti boků. Pokud máte rády sportovní styl, můžete do zavazadla přibalit i sportovní sukni s gumou v pase. Na chladnější večery si pak můžete opatřit i kostkovanou košili. Ta se totiž do módy cyklicky vrací a právě teď je ten správný čas ji vytáhnout ze skříně. Na dovolenou jistě upotřebíte i stylové rifle s vyšším pasem a s tzv. roztrhanými koleny. Na trendy kousky oblečení, které se hodí i na dovolenou v zářijovém termínu, se můžete podívat např. i tady: https://www.bolf.cz/. Zde si jistě vybere módní oděv i ta nejnáročnější z vás.

Jaké módní doplňky a boty zakomponovat do outfitů na konci léta?

Na dovolené v září se blýsknete s koženými módními doplňky. Vsadit můžete na tašku přes rameno, ale také na maxi kabelku v nejrůznějších geometrických tvarech. In budou také batohy v tzv. urban stylu. Outfitu můžete obohatit i o klobouk v bucket stylu. Co se týče obuvi, budou dobrou volbou sneakersy. Na trhu je jich celá řada a je tedy jen na vás, který model vás osloví. In budou kousky na vyšší platformě, ale také kotníčkové nebo nízké modely.

Na dovolenou v září můžete nazout i pohodlné sandály. Boty na dovolenou by měly být hlavně dobře odpružené, aby správně tlumily dopady chodidel při kontaktu se zemí. Sneakersy i sandály pak můžete sladit s kalhotami, s legíny i se sukněmi nebo s šaty. K jednobarevné obuvi můžete nosit i výraznější oblečení se vzory a s motivy. Naopak k pestrobarevným botám vybírejte už jen decentní jednobarevné oděvy. Jak se říká, méně znamená mnohdy více.

Jaké barvy, motivy či vzory vám budou slušet v aktuální sezóně?

Aby byl váš outfit na září vyšperkovaný do posledního malého detailu, zaměřte se také na trendy barvy pro danou sezónu. V té aktuální vedou na plné čáře přírodní a pastelové tóny barev. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé barvě. To je totiž klasika a sázka na jistotu. Černé a bílé kousky z módy nevychází. Bílé oblečení pak můžete zakomponovat i do tzv. celobílých outfitů. Ty se hodí zejména na nošení přes den do města nebo na pláž. Zaměříme-li se na vzory a na motivy, budou hrát prim ty květinové a zvířecí. Určitě se jich tedy nebojte a na dovolené si můžete i trochu zaexperimentovat. Móda v letošní sezóně je výstřednějším kouskům nakloněna.

Související články