3 zajímavé tipy na kabelky na léto 2022

rieker-eshop.cz
Komerční článek
|
03. 08. 2022
|
V letošním roce se do popředí dostávají především pastelové barvy. Určitě to ale neznamená, že se při výběru nové kabelky musíte poohlížet pouze po takových. Máme pro vás 3 zajímavé tipy, které zpestří každý váš letní outfit. Mrkněte na ně!

Dalo by se to sice prohlásit o každé části módy, ale kabelek zkrátka není nikdy dost! Kabelka na rameno na každodenní nošení do práce, crossbody kabelka na dovolenou k moři nebo kabelka do ruky na posezení u kávy s kamarádkami – každá situace si žádá speciální model. Ačkoliv se na Rieker-eshop.cz dokážete vybavit klidně na celý rok, tyhle 3 kousky jsme vybrali speciálně na léto 2022.

Slaďte to do jednotné linky

Monotónní? Ale kdeže! Kabelky, boty i oblečení ve stejné barvě naopak přináší určitou originalitu. Záleží pouze na tom, jak syté odstíny si zvolíte. Již zmiňované pastelové barvy jsou natolik jemné, že celkový dojem z vašeho outfitu bude nepochybně jenom pozitivní. Ozdobné prvky vám navíc zajistí decentní dokreslení. Nechte se unášet na vlně jediné barvy a budete hvězdou letošního léta.

Kabelka na pláž i do práce

Ať už vaše kroky míří o prázdninách kamkoliv, dámská kabelka musí být zkrátka dostatečně prostorná za každé situace! Někdy může jít o štos dokumentů na pracovní jednání, jindy zase o malý nákup na dopolední procházku během dovolené. Vždy se ale chceme líbit, a proto jsou nároky na kvalitní design důležitým požadavkem v našem rozhodování.

Taky občas znáte situaci, kdy vám zvoní mobil, a vy ho v té kabelce prostě nemůžete najít? Řešením může být malá kapsička na zip, díky které už žádný hovor nezmeškáte. Vše bude mít své místo. Tahle kabelka do ruky a kabelka na rameno v jednom se díky vícebarevnému provedení zaručeně postará o vyniknutí vás samotných. Jednotlivé barvy se navíc krásně doplňují a ukončí veškerou nudu ve vašem šatníku.

obrazek2.jpg


rieker-eshop.cz
Slaďte si boty s kabelkou přímo na Rieker-eshop.cz.

Hnědá nejen na podzim!

Nebojte se kombinovat i barvy, které v létě tolik nepotkáte. Přestože si s hnědou kabelkou padnete do oka hlavně během podzimu, i v létě takový model najde uplatnění. Oranžové šaty, bílé pantofle a hnědá kabelka k tomu – není třeba tohle žhavá kombinace? A po zbarvení prvního lístku můžete na podzim tento model opět vytáhnout z šatníku.

obrazek3.jpg


rieker-eshop.cz
Hnědá kabelka si najde své uplatnění klidně po celý rok.

Najděte si ke kabelce také perfektně padnoucí pár obuvi z Rieker-eshop.cz! A pokud vše doplníte také o peněženku, která doladí celkový vzhled, pomyslnou cenu za nejlepší letní outfit máte v kapse. Nebo spíše v kabelce?

Související články