Tipy pro dokonalé rty: vsaď třeba na masáž nebo konturku na rty!

Pixabay
Komerční článek
|
01. 06. 2021
|
Každá žena sní o krásně plných rtech, na kterých ulpí nejeden pohled. Jak to ale udělat, když pro to příroda nemá moc pochopení? Poradíme!

Ruku na srdce, příroda umí být pořádně nespravedlivá. Všemu se ale dá pomoct, i rtům. A nemusíš ani na botox, aby tvoje rty vypadaly k světu. Tyhle tipy tě určitě nezklamou.

Větší rty jen na pár hodin

Potřebuješ zazářit v práci, na školení nebo na schůzce s Panem Dokonalým? Žádný problém. Vyzkoušet můžeš třeba masáž rtů zubním kartáčkem nebo si připravit kašičku z medu nebo balzámu na rty a skořice. Obojí rty pěkně prokrví a větší objem je na světě – skoro bez práce a zhruba za tři minuty!

Dlouhodobě pomáhá cvičení, třeba špulení rtů nebo artikulace samohlásek. Můžeš to praktikovat, třeba když jsi doma sama. Skvělým způsobem, jak udržet rty v báječné kondici, je dostatečný pitný režim a hydratace rtů kvalitními balzámy na rty.

A pak je tu spolehlivější způsob, jak si zvětšit rty. Jen to chce šikovnou ruku. Když si budeš aplikovat make-up a pudr, zakryj jimi původní linie rtů. Potom je čas na to, aby odvedla svou práci konturka na rty. Díky ní můžeš linie rtů posunout až o milimetr! Pak si rty normálně namaluj rtěnkou a přetři ji leskem na rty. Bude to paráda. Jen nezapomeň, že konturka by měla mít stejný nebo jen lehce tmavší odstín, než má tvoje rtěnka, aby výsledek tvé práce nevypadal jako pěst na oko.

Hlavně vybrat správný odstín rtěnky

Když už jsme u těch barev, určitě víš, že tmavá „zeštíhluje“ a světlá naopak. Když chceš tedy opticky zvětšit užší rty, neboj se použít světlejší rtěnku – díky ní budou rty opravdu působit větším dojmem. Nebo je tu osvědčený trik přímo od vizážistů, který velí obtáhnout linie rtů tmavším odstínem rtěnky a vnitřek nalíčit odstínem světlejším.

Vyzkoušíš naše triky, nebo máš nějaké jiné? Dej nám o nich vědět v diskuzi pod článkem!

Související články