Omlazující dekorativní kosmetika: nejlepší tónovací krémy s anti-age účinkem

Pexels
Komerční článek
|
01. 09. 2023
|
Kosmetické značky často charakterizují své produkty proti stárnutí jako univerzální omlazující přípravky, které dokážou za co nejkratší dobu zbavit vás jakýchkoliv změn souvisejících s věkem.

Kosmetologové však tvrdí, že mládí a krása naší pleti závisí na mnoha faktorech, z nichž na prvním místě je správná výživa, dodržování pitného režimu a zdravého životního stylu. A přesto mohou být masky, séra a dekorativní kosmetika dobrými pomocníky při udržení výsledku. Hlavní je vybrat komplexní péči podle individuálních vlastností vaší pleti.

Mezi hlavní příznaky toho, že je čas postupně zavádět nové kosmetické produkty s anti-age účinkem, patří zvýšená suchost, ztráta pružnosti, výskyt mimických vrásek a výrazné kruhy pod očima. Aby však byla péče skutečně účinná, měli byste kromě sér, emulzí, tonerů a ampulí, upřednostnit kvalitní tónovací krém, který získal kladné recenze, například kultovní produkt od Estée Lauder, který si snadno objednáte na webu MAKEUP: https://makeup.cz/product/24105/. V našem článku se však dozvíte, na jaké kvalitní sjednocující krémy s anti-age účinkem byste měli obrátit pozornost a proč.

Jaké komponenty byste měli hledat ve složení produktů s anti-age účinkem? Kyselina hyaluronová je univerzální složkou, která dokáže vyřešit několik problémů najednou. Za prvé pomáhá odstranit suchost a „utěsnit“ molekuly vody v mezibuněčném prostoru. Za druhé dělá pokožku pružnější a redukuje hluboké vrásky. Další důležitou složkou jsou peptidy, které dokážou urychlit syntézu kolagenu a elastinu. Retinoidy, antioxidanty, vitamín C, AHA kyseliny a další mikro a makro prvky mohou být také obsaženy v různých koncentracích. Snad nejdůležitějším prvkem, který by měl být součástí vaší každodenní péče o pleť, je SPF. A nezáleží na tom, jestli je teď léto, podzim, zima nebo jaro – i v chladném období může být UV index poměrně vysoký a nebezpečný.

Clarins Everlasting Youth Fluid. Tónovací krém-fluid s účinkem proti stárnutí je jedinečným přípravkem pro každodenní líčení. Lehká tekutá textura sjednocujícího krému od světoznámé značky Clarins umožňuje skrýt drobné nedokonalosti a zdůraznit přirozený jas pleti. Přírodní výtažky ve složení poskytují komplexní hydrataci, tonizaci a dokonale vyhlazují pokožku. Produkt je obohacen o extrakt z čekanky, který zlepšuje regeneraci buněk. Výtažek z červené mořské řasy udržuje potřebnou úroveň vlhkosti v pokožce a má liftingový účinek.

Vichy Liftactiv Flexilift Teint. Tento účinný produkt se hodí pro ženy, které potřebují tónovací krém s anti-age efektem. Silikonová textura díky svým elastickým vlastnostem zajišťuje vyhlazení vrásek a vyrovnává mikroreliéf pleti. Obsahuje kolagen, jednu ze tří předních aktivních složek Vichy proti vráskám. Působí na všechny příčiny stárnutí pleti a vyhlazuje vrásky.

Paese Lifting Foundation Paese. Není tak snadné vybrat kvalitní tónovací krém, který dokáže skrýt nejen pupínky a pigmentové skvrny, ale také drobné vrásky a navíc získal kladné recenze zákazníků. Tónovací krém Paese Lifting Foundation je ideální volbou pro ženy, které se setkaly s prvními známkami stárnutí. Přípravek pomáhá vizuálně skrýt všechny nedokonalosti a také vyhladit a napnout pokožku obličeje. Inovativní sjednocující krém vám pomůže nejen vytvořit bezchybný make-up, ale také zachovat mládí a krásu vašeho obličeje po dlouhou dobu.

Collistar Fondotinta Unico Universal Youth Essence SPF 15. Exkluzivní tónovací krém  nejenže dodá obličeji zářivost, ale působí také jako aktivátor mládí. Obsahuje stejně cenné aktivní složky jako Unico Serum (inovativní přípravek proti stárnutí, který revitalizuje a zabraňuje stárnutí.

Jemná, hladká a hedvábná textura jemně taje na pokožce, vyhlazuje drobné vrásky, makuje pigmentové skvrny, známky stárnutí a vytváří okamžitý pocit pohodlí. Reflexní pigmenty sjednocují tón pleti a zároveň rozptylují světlo pro efekt přirozené záře bez efektu masky. Extrakt z ibišku ve složení sjednocujícího krému zpomaluje proces stárnutí pokožky a zabraňuje poškození způsobenému vnějšími faktory a volnými radikály. UVB filtry chrání pokožku před fotostárnutím.

Související články