Horoskop na srpen slibuje nečekané úspěchy

pixabay.com
|
27. 07. 2017
|
Léto je v plném proudu a my v redakci doufáme, že si ho užíváš plnými doušky. Abys věděla, co tě v druhém prázdninovém měsíci čeká a nemine, připravily jsme pro tebe horoskop, který protentokrát slibuje opravdové pozdvižení.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Během srpna budeš mít problém udržet pozornost. Kromě vysokých teplot, horka a dusna na tebe bude působit vliv Merkuru a Venuše, což negativně ovlivní soustředěnost zejména v práci. Pozor tedy na případné přešlapy z nedbalosti. V mezilidských vztazích na tom ale budeš mnohem lépe. Pravděpodobně se ti do cesty připlete někdo, na kom budeš moct oči nechat.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou v jednom kole. V práci se na ně sesypou nové úkoly a pořádná dávka zodpovědnosti. Pravděpodobně se setkáš také s novým kolegou. Na první pohled ti asi do oka příliš nepadne, nenech se ale zmást! Pod tvrdou slupkou se mnohdy skrývá čistá duše. Pokud se ti tohle všechno podaří ustát bez pomyslné „ztráty kytičky“, čeká tě odměna v podobě významného finančního bonusu nebo povýšení.

1.jpg

Letní láska může mít ne úplně pozitivní důsledky.
pixabay.com
Srpen má pro spoustu znamení přichystané nejedno překvapení.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V srpnu ti hlavu zamotají rovnou dvě osoby, které tvůj život ovlivní zcela zásadním způsobem. Pozor na to, ať nepropadneš vášnivé letní lásce. Následky by nemusely být ani trochu příjemné. Při rozhodování stůj nohama pevně na zemi a vždy zvažuj všechna pro a proti. Hvězdy ti nicméně přejí, a pokud neodoláš chvilkovému poblouznění, přivítáš ve svém životě někoho, s kým si budeš konečně připadat jako princezna.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou pokračovat v úspěšném období, které započalo již na začátku července. Dařit se ti bude ve vztazích i v práci. Pravděpodobně tě čeká dovolená u moře, kterou ale zkraje zkomplikují jisté nepříjemnosti. Avšak neklesej na mysli! Díky tvému šarmu a důvtipu se ti z každé – byť i sebevíc prekérní situace – podaří skvěle vybruslit. Pořádně si odpočiň, načerpaná energie se ti bude po prázdninách hodit!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Srpen se u Lvů nese v duchu vášnivých letních lásek. Není vyloučen zahraniční románek, k němuž dojde během tvé pečlivě naplánované dovolené. Jen si nenechej zamotat hlavu partnery, kteří za to nestojí. Dozvuky letních lásek občas nejsou ani trochu příjemné a bolavá hlava, včetně duše, dokáže i toho nejzarputilejšího a nejsilnějšího Lva pekelně potrápit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Konečně zasloužený odpočinek, na který ses tak těšila. V srpnu si můžeš dovolit konečně „vyhodit z kopýtka“. Nahlas volno v práci, vychytej letní last minute a vyprav se na nezapomenutelnou dovolenou, na které tě čeká spoustu zážitků a osudových setkání. Nezadaní jedinci dokonce mohou na cestách potkat životní lásku. Ti zadaní svou lásku zpečetí třeba zasnoubením nebo početím vytouženého potomka.

2.jpg

Během léta jsme uvolněnější a otevřenější. Proto ty letní lásky.
pixabay.com
Je to letní láska, nebo perspektivní vztah? Panny se budou divit!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Druhý prázdninový měsíc slibuje nová setkání. Hvězdy vcelku jasně napovídají, že se ti do cesty přimotá někdo, koho nebudeš moct dostat z hlavy ještě dlouho. Pokud jsi delší dobu sama, vyraz na lov. Úspěch je v téhle oblasti stoprocentně zaručen. Co se týče práce, tam už to tak pohodové nebude. Protože jsi ale bojovnice od přírody, nenajde se překážka, která by tě pokořila.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Po červencovém odpočinku tě čeká návrat do pracovního prostředí. Protože jste však super parta, nebude návrat vůbec bolestivý. Ba právě naopak! Zúročíš načerpanou energii a po hlavě se vrhneš do nových výzev i projektů. Jsi oporou týmu, proto se toho neboj využít. Kolegové po tobě budou obdivně pokukovat a o pozvání na drink nebo oběd nebudeš mít nouzi. Jen pozor na firemní flirtování, které by nemuselo dopadnout dobře.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Srpen slibuje nezapomenutelné zážitky, ale i jeden menší problém, který už dlouhou dobu suneš před sebou. Konečně jsi ale dozrála k jeho řešení, které se náhle jeví jako zcela jednoduché. Nenech se však zmást. I malé problémy zasluhují velkou pozornost. Pozor na impulsivní rozhodování. Věř sama sobě a svému úsudku. Jedině tak tě může po prázdninách čekat zasloužená odměna.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Srpen nahrává dlouhodobým vztahům. Pečujte jeden o druhého a užívejte si vzájemné blízkosti. Pokud to alespoň trochu jde, věnujte týden či dva společné dovolené v exotické krajině. Utuží to vzájemné pouto a třeba dojde k nečekanému sblížení, na které jste si po těch letech možná ani netroufli pomyslet.

3.jpg

Letošní srpen přeje dlouhodobým vztahům i klasických letním láskám.
pixabay.com
Kozorozi budou mít štěstí v dlouhodobých vztazích.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V oblasti vztahů zažíváš naprosté souznění. Připadáš si doslova šťastná „jako blecha“ a taky tak na své okolí působíš. Díky elánu a energii, která z tebe vyzařuje, jsi středem pozornosti nejen doma a mezi přáteli, ale zejména v práci. Využij toho ve svůj prospěch a oživ vztahy třeba na společném teambuildingu u vody nebo pod stanem. Šéf tvou iniciativu zaručeně ocení.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Štěstí přeje odvážným, proto se neboj ukázat, co v tobě je! Rozbal to na poli vztahů, ale i v práci. Uspořádej pyžamovou, havajskou nebo „Sex in the city“ party s kamarádkami a vydejte se na průzkum nočního města, které jste už dlouhé roky zanedbávaly. Hvězdy ti totiž přihrají člověka, s nímž můžeš vybudovat upřímný a láskyplný vztah. Chyť proto příležitost za pačesy a vezmi si, co je tvoje! 

Související články