Jaký styl tě na muži nejvíc přitahuje?

redakce
|
07. 05. 2018
|
Sto lidí, sto chutí. Každou z vás, milé dámy, přitahuje na mužích něco jiného. Každá má jiná kritéria, kde rozhoduje charakter, finanční zabezpečení, postavení ve společnosti, pozice v práci, vzhled, styl oblékání a další věci.

Nejdůležitější pro nás ale zůstává oční kontakt a první dojem, při kterém si svého „vyvoleného kocourka“ důkladně prohlédnete od hlavy až po paty. Zhodnotíte jeho vzhled a styl oblékání.

Tak jaký typ muže vám dokáže na první pohled rozproudit krev v žilách?

Elegantní džentlmen

Jistota a finanční zabezpečení jsou slova, která vám přeběhnou myslí. Sebevědomý, ale zdrženlivý. Sako, košile, kalhoty, elegantní hodinky, luxusní polobotky. Upravený, navoněný muž se smyslem pro vkus a eleganci.

Jeho styl oblékání imponuje ženám, které si potrpí na detaily.

Elegantní džentlmen nebude nikdy působit nudně v slim fit saku sportovního střihu, v bílé košili a v béžových kalhotách moderního chino stylu. Celkový look elegána dokonale doplní luxusní kožené polobotky hnědé barvy a minimalistické pánské hodinky. Kravata, motýlek nebo manžetové knoflíky nejsou vůbec potřebné, nejedná se přece o obchodní schůzku nebo formální společenskou událost.

Sexy rebel „v kůži“

Jeho charakteristickými znaky jsou: džíny, kožená bunda, tričko, kožené kotníkové boty. Jednoduchost, odhodlanost, svůdný pohled a sexy zadek.

Sexy rebel nezapomíná na kvalitní koženou bundu a džíny, které mu padnou jako ulité. „Drsný“ look pomůžou zahrát potrhané černé nebo tmavé džíny, jednoduché tričko slim fit střihu (postačí i klasické bílé bavlněné) a trendy hnědé nebo i černé kotníkové kožené boty.

Při pohledu na takový typ muže vám naskočí husí kůže, vyzařuje z něho sexappeal, smysl pro dobrodružství a pokušení, kterému je těžko odolat. Vždyť každá žena chce přece ochutnat kousek ze zakázaného ovoce.

pre_jsme_koc.cz_.jpg

Kožené bundy nikdy nikoho neomrzí.
redakce

Svobodomyslný „teenager“

Ležérní styl muže s pozitivním přístupem. Určitě mu nechybí vlastnosti jako smysl pro humor a uvolněnost.

Kromě překrásného úsměvu, který vás pohladí po duši, ho poznáte i podle jeho nezaměnitelného stylu oblékání. Prim sehrává denim. Džínová bunda, kalhoty nebo i džíny, tenisky, tričko a ne vždy upravený zevnějšek.

Víte, že tak jako on před vámi je sám sebou, na nic si nehraje, tak se i vy můžete na 100 % uvolnit a být samy sebou.

Tip: Jestli se vám, milé dámy, líbí aspoň jeden z výše uvedených stylů, všechno pro vašeho kocourka najdete v e-shopu s pánským oblečením pro každého správného chlapa  - https://www.budchlap.cz/.

Související články