Samoopalovací sprej a bronzer pro krásu i pro zdraví

YVY
Komerční článek
|
18. 12. 2017
|
Zimní období může být mimořádně krásné a můžeš ho užívat plnými doušky. Radovánky v zasněžené krajině nebo dokonce na horách osvěží mysl i tělo. Kdo si může dovolit strávit celé zimní prázdniny na horách, na čistém vzduchu, je šťastný člověk.

Z dovolené domů se pak vrátí jako z ozdravného pobytu. Hůř jsou ale na tom ti, kteří si takovýto zimní zdravotní pobyt dovolit nemohou, třeba kvůli práci. Těm zimní období příliš nepomáhá. Obzvlášť pak ne jejich pleti. Nedostatek sluníčka a krátké dny se brzy odrazí v obličeji – je pošedlý, vysušený a evidentně nezdravý. První pomocí je pravidelná hydratace pleti. Ať je léto nebo zima, dodávat pleti vláhu je nutné. Použij některý z výrobků YVY® PURE – v moderním designu se ukrývá kvalitní ozdravný prostředek.

V zimě naše pleť trpí zejména nedostatkem sluníčka. To přirozené je schované. A když se sem tam ukáže, bývá to na chviličku a není tak intenzivní jako na horách. Dnes ale můžeme pleti pomoci i jinak. Slunce sice nevykouzlíme, ale můžeme pomocí přípravku YVY® PURE BRONZER alespoň pleti vrátit barvu. Jde především o samoopalovací sprej neboli bronzer – snadno se aplikuje, rychle působí. Máte ho vždycky po ruce a použít můžete, kdykoli to bude třeba.

Moderní design výrobků YVY® PURE a zejména vyzkoušená kvalita těchto samoopalovacích sprejů – to jsou hlavní přednosti, proč jsou tolik vyhledávané. A to nejenom ženami, ale i muži. Ani pánům nejsou jejich těla lhostejná, pečují o sebe, což je chvályhodné. Proto i oni určitě přípravky pro hydrataci pleti uvítají.

YVY® PURE BRONZER můžeš koupit na na e-shopu „YVYCOM.COM [íví]“.

Související články